Yunanistan’daki Cinayetin Korkunç Detayları Ortaya Çıktı

#image_title

Yunanistan’ın Kos Adası’nda yaşanan bir cinayet, ülke gündemine oturdu. Kos Adası’na çalışmak için giden 27 yaşındaki Polonyalı Anastazja Rubinska’nın cansız bedeni polisin çalışmaları sonucunda bulunmuş ve cinayetle ilgili de bir kişi gözaltına alınmıştı.

Yunanistan’ın Kos Adası’ndaki olayda, Polonya vatandaşı olan 27 yaşındaki Anastazja Rubinska’nın öldürülmesi ülke gündemine oturmuştu. Kadının erkek arkadaşının ihbarı üzerine harekete geçen polis ekiplerinin yoğun arama çalışmaları sonucunda, genç kadının cansız bedeni Kos Adası’nda bulundu.

Yerel medyada çıkan haberlerine göre genç kadının cesedi bir çarşafa sarılı halde ortadan ikiye ayrılmış olarak bulundu. Vahşi cinayetin ardından polis, baş şüpheli olarak gördüğü bir kişiyi cumartesi günü gözaltına aldı. Rubinska’nın cesedi, 32 yaşındaki Bangladeşli adamın evinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulundu.

Ayrıca, Rubinska’nın cep telefonu da cumartesi günü zanlının evinden yarım kilometre uzaklıkta SIM kartı çıkarılmış olarak bulundu. Henüz cinayetle ilgili bir itiraf olmadığı belirtilirken, Yunan medyasında yer alan haberlere göre, şüphelinin evinde Rubinska’ya ait DNA izleri bulundu.

Cinayetin Korkunç Detayları! 

Rubinska’nın kaybolmadan birkaç saat önce güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, Pakistanlı ve Bangladeşli dört erkek ile tanıştığı ve oradan uzaklaştığı görüldü. Söz konusu Bengladeşli adamın evinde genç kadının DNA’sı, parmak izleri ve saç telleri bulundu.

Exit mobile version