‘Hamas Öldürdü’ Denilen Kamyon Arkasındaki Shani Louk Hayatta

#image_title

Hamas’ın İsrail’de bir festivalde yaptığı saldırıyla öldürdüğü düşünülen 22 yaşındaki Almanya vatandaşı Shani Louk’un annesi Ricarda, olayla alakalı açıklama yaparak, kızının ölmediğini, hâlâ hayatta olduğunu ve Gazze’de ağır yaralı bir şekilde hastanede tedavi altında olduğunu belirtti.

Ricarda, daha önce yaptığı duyuruda, bir kadının Hamas tarafından kaçırıldığına yönelik görüntülerdeki kişinin Louk olduğunu saçlarından ve vücudundaki dövmelerinden kimliğinin belirlendiğini ve kendisinin hayatını kaybettiğinden şüphelendiklerini dile getirmişti.

İsviçreli haber sitesi Blick’in yaptığı haberine göre, Louk’un ailesinin, bugün gerçekleştirdiği açıklamada, kadının başından ağır yaralanmış bir halde Gazze’de hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

NTV kanalına konuşma yapan anne, ismi belirsiz Filistinli kaynaklardan bilgi aldığını belirterek, “Artık Shani’nin hayatta olduğuna dair bilgiye sahibiz” bilgisini verdi.

Louk’un ciddi şekilde yaralı olduğunu söyleyen Ricarda, olaya dair Alman hükümetinden yardım talep etti.
Hamas’ın, İsrail’in güneyine saldırı başlattığı o gün, bölgedeki “Tribe of Superova” adlı müzik festivaline düzenlediği baskın sonrasında 260 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Exit mobile version