“Netflix Bites” Restoranının Açılış Tarihi Belli Oldu

Dünya çapında milyonlarca aboneyle en sevilen dizi ve sinema platformlarından biri olan Netflix, yeni bir sektörle tekrar karşınızda! Geçtiğimiz yıl oyun sektörüne de giren Netflix, bu defa bambaşka bir adım atarak yemek sektöründe boy gösterdi! 30 Haziran’da bir restoran açacağını duyuran platform, en sevilen şovların şeflerini ağırlayacağı bir restoranla izleyicileri programdaki yemeklerle buluşturacak. Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrinde açılacak olan ilk Netflix restoranının adı da “Netflix Bites” olacak. Söz konusu restoran, 30 Haziran 2023 tarihinde açılış yapacak ve en çok dikkat çekecek yanı ise Netflix dizilerinden imgeler taşıyacak olması.

Platformda sevilerek izlenen “Chef’s Table”, “Is it a Cake?”, “Nailed It!” ve Iron Chef: Quest for an Iron Legend” ve daha birçok programda bulunan yemekler restoranda servis edilecek. Bu programlarda yer alan şefler ise Netflix fanlarını programdaki yemeklerle buluşturacak. Çünkü restoranda tüm bu şefler birbirinden lezzetli yemekler hazırlayacak!

Benzersiz Bir Tadım Menüsü

Programdaki ünlü şefler gelen müşterilere benzersiz bir tadım menüsü hazırlayacak. Menülerde neler olacağı ve fiyatlarında nasıl belirleneceği henüz açıklanmadı ancak yorum yapanlar genellikle pahalı olacağını düşünüyor.

Öte yandan verilen bilgilere göre restoran sınırlı bir süre boyunca açık olacak ve haftanın 7 günü de belli saat aralıklarında hizmet verecek.

İlk Kez Yemek Sektörüne Adım Atıyor

Netflix, sevilen yapımlarını sık sık hayata geçirerek kullanıcılarını platformda tutmayı başarıyor. Her programından çeşitli kesitleri gerçek dünyaya entegre eden ve sınırlı sürelerde kullanıcıları şaşırtan Netflix, daha önce de New York’ta Stranger Things isimli dizideki “Upside Down” dünyasını deneyimleme imkanı sunan bir alan oluşturmuştu.

Bir başka fenomen dizisi La Casa de Papel içerikli bir deneyim sunan şirket, 2022’de de film ve dizilerden ürünler bulunan bir mağaza açmıştı. Restoran hamlesi ilk kez attığı bir adım olarak dikkat çekerken sektörde adını hızla duyuran Netflix’in restoran konsepti oldukça merak ediliyor.

Exit mobile version