2500 TL Aylık Para Verilecek! 2023-2024 TEV Burs Sonuçları Belli Oldu mu?

#image_title

Türk Eğitim Vakfı (TEV) 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilere aylık 2.500 TL burs verecek. Bu imkandan yararlanmak isteyen öğrenciler 4 Eylül ile 24 Eylül tarihleri arasında başvurularını tamamladılar. Gözler şimdi TEV burs sonuçlarında. TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

TEV Burs Sonuçları Belli Oldu mu?

TEV burs başvuruları 20 gün açık kalırken başvuruda bulmayı başaran öğrenciler TEV’in bursuyla ilgili gelecek açıklamaları internetten merakla takip ediyor. Her yıl 9 aylık süreç içerisinde yani Ekim ile Haziran ayları arasında öğrencilere ödenen TEV bursunun sonuçları henüz belli olmadı. Burs sonuçları genel olarak Kasım-Aralık ayında belli olmaya başlamaktadır. Eğer başvurunuzu hakkında son durumu öğrenmek istiyorsanız bursiyer.tev.org.tr adresine giderek kayıtlı bilgilerinizle sisteme giriş yapınız. Aday takip platformu üzerinden başvurunuzun sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz.

Burs almaya hak kazanan öğrencilere sonuçlar SMS ve e-posta ile gönderilir. Burs kazanan öğrenciler mutlaka bursu onaylamaları gerekir. Söz konusu zaman içinde bursu onaylamayan öğrencilerşn Burs hakları elinden alınır.

Genel ilke olarak her ayın 15’inde yatırılan TEV burslarını İlk defa alacaklariçin; Kasım veya Aralık aylarının sonunda Ekim dahil olmak üzere toplu burs yatırılmaktadır.

Exit mobile version