32 Günde Asgari Ücretin 2 Katı Kazanç! Bu Parayı Bankaya Yatırana 21500 Lira Faiz Getirisi

#image_title

Eylül ayında yüzde 40’ı aşan mevduat faizlerini Ekim ayında yüzde 43’lük oran izleyince, getiriler de katlandı. Ev ve araç fiyatlarının fırladığı bugünlerde artık herkesin gözü mevduat kazançlarında. Elinde ev ya da araba almaya yetmeyecek kadar birikimi olan, mevduata yatırım yaparak aylık çeşitli tutarlarda kazançlar sağlamaya devam ediyor.

Ev ve araba fiyatları fırladığından beri vatandaşlar elindeki birikimleri mevduat seçenekleriyle değerlendiriyor. Fırlayan faizlerin ardından kredi çekmek hayal olurken, herkes yüzde 43 oranına kadar yükselen mevduat oranlarıyla çeşitli tutarlarda kazançlar sağlıyor. Farklı vade sürelerinde farklı tutarlarda kazanç sunan bankalar ise bu noktada vatandaşlara yattıkları yerden kazandırıyor.

Peki cebinde 600 bin lira olan vatandaş ne kadar mevduat geliri elde edebiliyor? İşte 600 bin liranın Ekim ayı mevduat getirisi…

Ekim Ayında En Yüksek Mevduat Kazancını Veren Bankalar

Ağustos ayında Akbank yüzde 36’lık mevduat oranıyla en yüksek faizi veren banka olurken, Eylül ayında Odeabank faiz oranını yüzde 40’a çıkarmıştı. Daha sonra yüzde 42’yi gören oranlar, Ekim ayında yerini yüzde 43’e bıraktı. Yani, Ekim ayının en yüksek mevduat kazancını veren banka Odeabank oldu.

600 Bin Liranın Ekim Ayı Mevduat Getirisi Hesaplandı

Şu anda bir ev ya da sıfır bir araç almak için pek de yeterli olmayan 600 bin liranın 32 günlük mevduat getirisi asgari ücreti neredeyse ikiye katlıyor. İşte 600 bin liranın 32 günlük mevduat getirileri…

Exit mobile version