425 Bin Lirası Olana Göz Dolduran Kazanç! 20 Ekim Mevduat Getirisi Hesaplandı

#image_title

Eylül ayında yükselen mevduat getirileri, Ekim ayında yükselişi takip etti. Böylelikle üst üste aylardır devam eden yükseliş ivmesi, Ekim ayında da sürdü. Mevduat faizlerinin artmasıyla birlikte vatandaşlar, artan kazançlara da göz dikti. Bu nedenle birikimi olup tasarruf sağlamak isteyenler; araç ya da konut yerine mevduat seçeneklerine yöneldi.

Elimde 425 bin lirası olan vatandaşın 32 günlük kazanç yükseldi. Eylül ayına kıyasla daha yüksek tutarda ödeme verileceği netleşirken, hangi bankanın en yüksek mevduatı verdiği merak edildi. Peki, 425 bin liranın mevduat getirisi ne kadar oldu? 425 bin liranın mevduat kazancı kaç TL’ye yükseldi? Eylül ayına kıyasla ne kadar ek getiri sunulacak?

Ekim 2023 En Yüksek Mevduat Faizini Sunan Banka Değişti!

Sadece birkaç gün önce, Odeabank ayın en yüksek mevduat faizini yüzde 43 oranıyla sunuyordu, ancak son güncellemelerle Akbank tekrar birinci sıraya yükseldi. Akbank, 92-400 günlük vade sürelerinde yüzde 45 mevduat faizi sunacağını duyurdu. Böylelikle de Ekim ayının en yüksek mevduat faizini sağlayan banka haline geldi. Ancak 32 günlük vade seçeneğinde Odeabank, yüzde 43 oranla en kısa vadeye en yüksek getiri sağlayan banka oldu.

425.000 TL Ekim Ayı Mevduat Getirisi Hesaplandı

Ekim ayı itibariyle mevduat faizlerinin yükselmesiyle, 425 bin lira nakiti olan vatandaşlar farklı vadelerde ne kadar kazanç elde edebileceklerini araştırdı.

Exit mobile version