4A, 4B, 4C Emeklisine Büyük Müjde! Garanti Bankası Dün Akşam 610 TL Taksitle Kredi Açıkladı

#image_title

Ekim ayının ilk yarısını geride bırakırken, bankalardan çeşitli duyurular gelmeye devam ediyor. Emekli promosyonlarının tam gaz devam ettiği bu haftalarda yeni bir kredi de duyuruldu. Duyurulan kredi kapsamında tüm emeklilerin başvuru yapabileceği bildirilirken, kredi taksitleri de hesaplandı. Ayda sadece 610 TL’lik taksit ödemeleriyle çekilebilecek kredinin tüm detayları da belli oldu.

Emekliler için harekete geçen Garanti BBVA, yeni bir kredi daha duyurdu. Yaptığı duyuru kapsamında 610 TL’lik taksitlerle 36 aya varan vadeli kredi kullandıracağını açıklayan banka, emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Emekli promosyonu da ödeyen banka, hem promosyon tutarlarını hem de kredi tutarını güncelleyerek yeni bir duyuru yayımladı.

Garanti BBVA Emekli Promosyon Ödemesi Ekim 2023

Ekim ayında da emeklilere promosyon ödemesi yapan Garanti, maaş aralığına göre çeşitli tutarlarda emekli promosyonu ödemeye devam ediyor. Maaş aralığına göre farklı tutarlarda ödenen promosyona ek olarak emekliler, çeşitli bankacılık avantajlarından da faydalanabiliyorlar.

Garanti BBVA Düşük Taksitli Emekli Kredisi!

Düşük taksit ödemeleriyle emeklilere kredi kullandıran Garanti, 12 ve 36 aylık iki vade seçeneği de sunuyor. 3-36 ay arası vade sunan banka, 10.000 TL’ye kadar kredide yüzde 3.78’lik faiz oranı uyguluyor. Şu anda ihtiyaç kredilerindeki faiz oranlarına kıyasla bir hayli düşük olan Garanti BBVA emekli ihtiyaç kredisinde 50 TL’lik tahsis ücreti de alınıyor. Kredinin taksitleri ise 36 aylık vadede 610 TL, 12 aylık vadede de 1122 TL oluyor.

Exit mobile version