50 Bin Liranın Mevduat Getirisi Ekim Ayında Yükseldi! 32 Günde Şaşırtan Kazanç

#image_title

Ekim ayında yükselmeye devam eden mevduat getirileri sonrasında çok sayıda vatandaş elindeki birikmişti mevduata yatırmaya başladı. Memur ve asgari ücret zammının merakla beklendiği bugünlerde, araç ya da konut almak istemeyen veya birikimi yetmeyenler için mevduat seçenekleri popülerlik kazandı. Hal böyle olunca da aynı emekli promosyon ödemelerinde olduğu gibi bankalar arasında bir mevduat yarışı başladı. Bankalar birer birer oranlarını duyururken, herkes Ekim ayı mevduat kazançlarını araştırdı.

Elinde az ya da çok birikimi olan herkes mevduat seçeneklerine yönelmeye başladı. Faizlerin arttığı bugünlerde herkes 32 günde mevduatla ne kadar kazanabileceğini merak etti. En düşük miktarda birikimler bile aylık etkileyici kazançlar sunarken, cebinde 50 bin lirası olan ne kadar getiri alabileceğini araştırdı. Peki 50 bin liranın mevduatı ne kadar oldu?

Ekim Ayı Mevduat Getirileri Tekrar Yükseldi

Ekim ayında mevduat getirilerinin tekrar yükselmesiyle birlikte vatandaşlar, birikimlerini en iyi hangi bankada değerlendirebileceğini merak etti. Ağustos ayında Akbank, 32 güne yüzde 36 mevduat faizi verirken bu oran Ekim ayında değişti. Diğer bankalar gibi 32 günlük mevduatını yüzde 40’ı üzerine taşıyan banka, 92-400 günlük mevduatını da yüzde 45 yaptı.

Akbank’ın yüksek vadeli mevduatının yanı sıra en yüksek mevduat oranını 32 gün için Odeabank verdi. Yüzde 43 faiz veren Odeabank, 32 günlük vade süresinde rekor ödemeyi yapan banka oldu. Peki 50 bin liranın mevduat getirisi ne kadar oldu?

50 Bin Liranın Mevduat Getirisi Ne Kadar Oldu?

İşte 50 bin TL’nin 32 günlük vade süresinde kazandırdığı miktarlar:

Exit mobile version