Aile Destek Ödemesi Alanlara Ekim Ayında 875 Lira Ek Ödeme! e-Devlet’ten TC Kimlik No ile Kontrol Edin

#image_title

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın başlattığı Aile Destek Programı kapsamında, dar gelirliler için her ay ödeme yapılmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi aileler için verilen ödemelerin yanı sıra fatura ve çocuk desteği sayesinde her ay daha fazla maddi yardım sağlanıyor. Böylelikle de dar gelirli aileler 1250 liralık aile destek ödemesine ek olarak 875 lira fatura ve çocuk desteği alabiliyor.

Aile Bakanlığı’nın her ay düzenli olarak verdiği destekler arasında yer alan aile destek ödemesi Ekim ayında da hesaplara yatacak. Destek ödemelerine ek olarak çocuğu olanlara ve faturasını ödemekte zorlananlara 875 liralık ödeme yapılacak. İşte Ekim ayında yapılacak olan aile destek ödemesi ve ek ödemelere dair detaylar…

Ekim Ayı Aile Destek Programı

Eylül ayında tamamlanan aile destek ödemeleri, Ekim ayında da hesaplara yatıyor olacak. Böylelikle dar gelirlilere bu ay da destek sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla uzatılan Aile Destek Programı kapsamında Ekim ayında aile destek ödemesi, çocuk bileşeni desteği ve elektrik tüketim desteği verilecek.

Ekim Ayı Aile Destek Ödemesi Tarihi

Ekim ayında yapılacak olan aile destek ödemelerinin tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak, genellikle her ayın 15’inde ödemeler yapıldığından, 15 Ekim’de hak sahiplerine aile destek ödemesi yatırılması bekleniyor.

2 Ek Ödeme Daha Yapılacak!

Öte yandan Aile Destek Programı kapsamına alınan çocuk bileşeni ve elektrik tüketim desteği de yatırılıyor olacak. Çocuk bileşeni desteği kapsamında 350-650 lira arasında ödeme yapılacak. Elektrik tüketim desteği için de 112-225 liralık destekler PTT hesaplarına yatırılıyor olacak.

Exit mobile version