Akbank Emekli Promosyon Yarışını Kızıştırdı! Emekliye Ekim’de Toplam 22000 TL Ödeme Yapıyor!

#image_title

Emekli vatandaşlara her dönem verilen emekli promosyon ödemeleri tam gaz devam ediyor. Bankalarda farklı oranlarla verilen ve her dönem emekliye çeşitli maddi imkanların sağlandığı promosyon kampanyaları Ekim ayında yine dikkat çekti. Bazı bankalar Ekim ayına özel tutarlarını yükseltirken, bazı bankalar da ek kredi ve kart avantajları sundu. Böylelikle de emeklilerin Ekim ayında da bankalardan ek ödeme alacakları netleşti.

Ekim ayı gelmeden önce çeşitli bankalardan promosyon duyuruları yapılmıştı. Bu kapsamda Akbank promosyon ödemesini yükselten bankalar arasında yer alırken, başka bankalardan da çeşitli duyurular geldi. Emekli vatandaşlara ek avantajlarla birlikte çeşitli tutarlarda ödeme yapılacağı açıklanırken, gözler hem tutarlara hem de emekli promosyonundan yararlanma şartlarına çevrildi. Peki, Akbank hangi şartlarda emekliye promosyon ödemesi yapacak? Akbank emekli promosyon tutarı ne kadar oldu?

Akbank Emekli Promosyonu Ne Kadar Oldu?

Çeşitli miktarlarda ödeme yapan Akbank, maaş aralığına göre aşağıdaki tutarlarda promosyon veriyor:

Emekli Promosyonuna Ek 2000 TL Ödül Var!

Emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra Akbank, bir de fatura talimatına ödeme yapıyor. Axess ya da Wings kredi kartına yapılacak olan otomatik ödeme talimatına, fatura başına 400 TL ödenecek. En fazla 5 fatura otomatik ödeme talimatına tanımlanabilirken, 2000 TL’ye kadar chip-para ödülü verilecek.

Böylelikle de maaşı 10.000 TL olan bir emekli, 10.000 TL promosyon ve 2.000 TL de chip-para ödülüyle toplamda 12.000 TL ödeme alacaklar.

Exit mobile version