Akbank Tam Tamına 50.000 TL Dağıtacak! Başvurana Acil Nakit Kredi İmkânı

#image_title

Akbank para ihtiyacı olan müşterilerinin karşısına bu kez özel bir fırsatla çıktı. Akbank, müşterilerine toplu olarak 50.000 bin TL’ye kadar kredi imkânı sunuyor. Banka, özel düşük faiz oranları ve kolay ödeme seçenekleri müşterilerin dikkatine sunuluyor. Yıl sonuna doğru, Akbank sağladığı bu teklifle müşterilerinin nâkit ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. Akbank’ın 50.000 bin TL’ye kadar kredi başvuru şartları oldukça basit. Bu fırsatı kaçırmak isteyemeyenler, Akbank’a başvurarak detaylı bilgileri alabilmektedir.

AKBANK’TAN ACİL NAKİT KREDİSİ İLE 50.00 BİN TL

Akbank tasarladığı bu özel kampanyasıyla müşterilerin, yüksek tutardaki kredi imkânıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Akbank bu düşük faiz oranı kampanyası ile 50 bin TL ödeme yapacak ve bu sayede müşterilerine maddi destek sağlayacak.

Akbank müşterisi olanlar sağlanan özel kredi imkânıyla nakit sıkıntılarını azda olsa hafifletebilme imkanı yakalayacaklar. Bankanın sunduğu kolay ödeme seçenekleriyle finansal rahatlık elde edebilirler. Detaylar için Akbank müşteri hizmetleri ile iletişime geçilmesi gerekecektir. Tüm detaylar…

AKBANK BAŞVURANA ÖZEL KREDİ VERİYOR

Kampanya üstüne kampanya yapan Akbank müşterilerine özel sunduğu yeni bir kredi kampanyası ile çıktı. Söz konusu kampanya, müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarına bir çözüm sunmayı hedeflemiştir. Akbank, bu özel kredi ile müşterilerine üç ay erteleme imkânı sunuyor.

Bankanın bu kampanyası ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak. Kredi kampanyası özellikle acil kredi ihtiyacı arayışında olanların dikkatini çekti. Akbank, 3 ay erteleme imkanı ile birlikte 36 ay vade seçeneği sunuyor. Bu kampanyadan diğer banka müşterileri de Akbank müşterisi olmak kaydıyla yararlanabilecektir. Bunun için başvuruda bulunmak gerekmektedir.

Akbank kredi kampanyasına başvuru, dijital kanallar aracılığıyla veya herhangi bir Akbank şubesine gidilerek gerçekleştirilmektedir.

Başvurusu kabul edilen müşteriler, 3 ay erteleme imkanı ve 36 ay vadeli kredi avantajlarından yararlanma şansına sahiptir. Acil nakit ihtiyacı olanların ekim ayı sonuna kadar geçerli bu kampanya için acele etmeleri gerektiği söyleniyor.

Exit mobile version