Bir skandal da Onur Market ve Pınar Yoğurt’tan! Ticaret Bakanlığı kontrol yapmıyor mu?

#image_title

İSTANBUL (İGFA) – Market alışverişlerinde skandallara bir yenisi daha tekrar İstanbul’dan eklendi. Marmarabirlik eserinin A101 zincir markette küflü satılması olayının akabinde bu defa İstanbul Sefaköy’de Onur Market’ten alınan Pınar yoğurtun bozuk çıkması şok tesiri yarattı.

Sesini Şikayet Var sitesinden duyurmaya çalışan vatandaş, “Bugün Sefaköy Fevzi Çakmak mahallesindeki bayinize 20:30 üzere gittim almış olduğum Pınar 2000 yoğurt (82.99) eserin ekşimiş ve bozuk olduğunu fark ettim. Sodexo almıştım. Kasadaki çalışan fiş de vermedi Allah’tan yalnızca bir eser almıştım. Uygulamadan göstererek kanıtlamaya çalışacağım. Umarım inkar etmezler. Artık iki küçük çocuğumu bırakarak markette gitmek zorunda kalacağım. Bin pişman olduğum aldığıma” diye reaksiyon gösterdi.

Onur Market ise, tıpkı sitede yapılan şikayete, “Bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletiniz uzman gruplarımız tarafından kayıt altına alınmış ve tahlil sürecimiz başlatılmıştır. En kısa müddette tarafınıza dönüş yapılacaktır” yazısıyla otomatik bir bildiri atmakla yetindi.

,

Ticaret Bakanlığı ve belediye zabıta takımlarının kontrolleri sıklaştırması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, “Artık bozuk eser almak istemiyoruz. Fahiş fiyatlarla eser satıyorlar, bunun üzerine bir de bozuk eserleri veriyorlar. Türk halkıyla dalga mı geçiyorlar?” diye konuştular.

Exit mobile version