Black Friday Ne Zaman? 2023 Efsane Cuma Hangi Güne Denk Gelmektedir?

#image_title

Her sene alışveriş tutkunları için büyük önem arz eden Black Friday için sayılı günler kala heyecan dorukta. 7’den 70’e her insanın gerçekleştirilen indirimler sonrasında uygun fiyatlarla istedikleri ürünleri satın alabileceği ve Efsane Cuma olarak bilinen bu özel günün 2023 yılında hangi güne denk geldiği soru işareti olmaktadır.

2023 Black Friday Ne Zaman?

Black Friday olarak bilinen Efsane Cuma indirimleri 2023 yılında 24 Kasım Cuma gününe denk gelmektedir. Her yıl Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe denk gelen Black Friday’de sürpriz indirimler büyük rağbet görmektedir.

Black Friday indirimleri genel anlamda 24 saat kadar sürmektedir. Ancak yaşanan yoğunluklar dikkate alındığında artan taleplerle birlikte pek çok mağaza kampanya sürelerini uzatarak bunu 3-4 gün daha uzatabilmektedir.

Black Friday Nedir?

Black Friday, ABD’de de Şükran Günü‘nden sonra gelen ilk Cuma gününe işarettir. 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen bu etkinlikte mağazalar çok erken saatlerde açılarak çok geç kapanırlar ve beklenmedik derecede indirimli satışlar gerçekleştirirler.

Exit mobile version