Bölüm R+T Turkey’i bekliyor

#image_title

İSTANBUL (İGFA)- Sektörün önder firmalarının yer aldığı fuar; yatırımcı, üretici, perakendeci, bayi, satış mağazası, toptancı, distribütör, mimar, iç mimar, inşaat mühendisi üzere tüm dal ilgililerini kesimin tek milletlerarası ticaret platformunda bir ortaya getirecek.

Güneşten muhafaza ve otomatik kapı sistemleri alanında Avrasya’nın tek milletlerarası ticaret fuarı olan R+T Turkey, 6. sefer yeni ihracat kapıları için değerli bir platform sunacak.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, “R+T Turkey’i birinci olarak 2013’te düzenlediğimizden beri bölümdeki birçok iştirakçimizin ihracat potansiyelini arttırmasına katkıda bulunduk. Bu da organizatör olarak bizler için R+T Turkey’in iş muvaffakiyetini üst seviyelere getirdiğini doğruluyor,” diye belirtiyor.

Geçtiğimiz yıl yabancı ziyaretçi sayısını rekor düzeye çıkardıklarını vurgulayan Altıntop bu başarıyı şu sözlerle özetledi:

“Ziyaretçilerimizin yüzde 42’sini yabancı satın alma temsilcileri oluşturdu. Bu durumun iştirakçilerimizin ihracat maksatları açısından epey olumlu fırsatlar sunduğunu düşünüyoruz. Fuar, yeni ve gelişmekte olan pazarlarda mevcut işbirliklerini büyütme ve işbirliği sağlama fırsatları sunuyor. 2022’de en çok ziyaretçi gelen on ülke Romanya, Rusya, Bulgaristan, Yunanistan, Almanya, İsrail, İran, Fas, Birleşik Krallık ve Ürdün oldu. Avrupa pazarından fuarımıza ilgi gösteren öbür ülkeler ortasında; Norveç, İsveç, Danimarka, Hollanda, Fransa, Avusturya, İspanya, İtalya, Portekiz ve Polonya bulunuyor”

Exit mobile version