Borcu Olanın İmdadına Yapı Kredi Yetişti! Ekim Boyunca 70 Bin TL Borç Kapatma Kredisi Verilecek

#image_title

Yapı Kredi tarafından yapılan yeni bir açıklamada, borcu olan vatandaşlar için 70 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi verileceği duyuruldu. Kredi kartı ve kredilerin kullanımının yükseldiği bugünlerde hayat pahalılığındaki artış, vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Bu nedenle çok sayıda vatandaş bankalara borçlanırken, kara kara borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

Borcu olan vatandaşlar için harekete geçen Yapı Kredi, ihtiyacı olanlara 70 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. Bu kapsamda uygun faiz oranları da belirleyen banka, tüm borçları krediyi çekecek kişi adına ödeyerek, hepsinin bir yerde toplanacağı ve taksitlerin düşürüleceği garantisini de verdi. Peki, Yapı Kredi 70 bin TL borç kapatma kredisinin detayları neler? Kimler borç kapatma kredisi çekebilir? Borç kapatma kredisi şartları ve faizi…

Yapı Kredi’den Borç Kapatma Kredisi!

Borcu olan vatandaşlar için borç kapatma kredisi başlatan Yapı Kredi, bu kapsamda 70 bin TL’ye kadar finansman sunacağını duyurdu. Vatandaşın diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarının Yapı Kredi tarafından kapatılacağı vurgulanan kampanyada, tüm borçların tek bir yerde toplanacağı vurgulandı.

Tüm borçlar Yapı Kredi’de toplanırken, banka, borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlar için taksit ödemelerinde de kolaylık yapacağını aktardı. Bu kapsamda tamı tamına 12 ay vade sunan banka, taksit ödemelerini de düşük tuttu.

Yapı Kredi 70 Bin TL Borç Kapatma Kredisi Şartları Neler?

Borç transfer kredisi şartları da duyuran Yapı Kredi, kredi notu şartını hatırlattı. Kredi notu uygun olan ya da Yapı Kredi’de maaş müşterisi olan vatandaşlar, 70 bin TL’ye varan borç kapatma kredisini bir çırpıda çekebilecekler. Kredi notu dışında aynı zamanda vatandaşın bir gelir belgesine sahip olması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Yapı Kredi Borç Transfer Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

70 bin TL’ye varan borç transfer kredisinden faydalanabilmek için iki farklı adımda başvuru süreci gerçekleştirilmektedir. Bunlardan ilki şubelere bizzat giderek başvuru yapmak olurken, diğeri, Yapı Kredi Mobil Uygulama ve bireysel internet şubesi oldu. Her 3 kanaldan da başvuru yapılabileceği vurgulanırken, ön onaylı limiti olanların hiç beklemeden borçlarını kapatabileceği bildirildi.

Exit mobile version