Bu markette fahiş fiyat yok!

#image_title

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş’ın “en büyük hayalim” diyerek hayata geçirdiği Başkent Market Projesi vatandaşlardan ağır ilgi görüyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası;7 Başşehir Market, 3 Fabrika Satış Mağazası ve 1 Başşehir Büfe ile 6.5 milyon Ankaralıya en uygun ve kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

326 MİLYON LİRALIK YÖRESEL ESER SATIN ALINDI

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, Başşehir Marketler için 29’u Ankara’da ve 13’ü bayanların kurucusu olduğu toplam 63 üretici kooperatifi ve birliği ile ÇKS’ye kayıtlı 39 çiftçiden 1300 çeşit yöresel eser tedarik ederken, Ankara içi ve dışındaki kooperatiflerden bugüne kadar yaklaşık 326 milyon TL’lik yöresel eser satınaldı.

Başkent Marketler sayesinde Ankara’da 1572 üyeye sahip 29 üretici kooperatifi ve birliğinden istihdam edilen kişi sayısı ise yaklaşık 320’ye ulaştı.

5 YENİ BAŞŞEHİR MARKET’İN ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınmaya büyük ehemmiyet ve öncelik verdiklerini söyleyen Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, 7 farklı noktada hizmet veren Başşehir Marketler ile ilgili şu bilgileri verdi:

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınmaya büyük kıymet ve öncelik veriyoruz.Bu kapsamda Nisan 2020 tarihinden itibaren Başşehir Market projesini hayata geçirdik. Bugüne kadar 7 tane Başşehir Market şubesini hizmete açtık. Burada halkımıza sunduğumuz eserleri başta Ankara’nın bayan kooperatiflerinden olmak üzere neredeysetüm kooperatiflerinden toparlıyoruz. Türkiye genelinde 63 kooperatifte hizmet veriyoruz. Çiftçi Kayıt Sistemi’ne dahil olan 39 tane çiftçimizin eserini satın alarak da raflarımızda yer veriyoruz. Bugüne kadar 1300’ün üzerinde eseri Başşehir Market mağazalarında satışa sunduk.Bunlar hijyenik, kaliteli ve sağlıklı ürünler…Bu kapsamda satışa sunduğumuz eserlerden elde ettiğimiz 326 milyon liralık geliri çiftçimize aktararak onların yanında durduk ve onlara kaynak sağlamış olduk.Başkent Marketlerimizin sayısını artırmak farklı lokasyonlarda Ankaralılara hizmet vermek maksadıyla 5 yeni Başşehir Market’in de projelendirme ve üretim kademesine başladık.

BAŞŞEHİR MARKET ŞUBELERİNİN ADRESLERİ

İlk olarak 29 Nisan 2020’de hizmet vermeye başlayan Başşehir Marketlerin hizmet verdiği 7 nokta ve adresleri şöyle;

Etimesgut:İstasyon Mah. Ulubatlı Hasan Cad. No: 100/A

Mamak:Şafaktepe Mah. Mamak Cad. No: 59/B

Batıkent:Başkent Bulvarı, Kentkoop Mah. No: 26/1

Kızılay:Ziya Gökalp Caddesi No: 11 (Çankaya Belediyesi Binası)

GİMAT:Anadolu Bulvarı No:13 (Ankara Halk Ekmek Fabrikası)

ASKİ:Kazım Karabekir Caddesi No:70/2

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası:Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No: 5

Koru Metro İstasyonu çıkışında bulunan bir Başşehir Büfe ile de yöresel eserler Ankaralılara ulaştırılıyor.

Yeni Başşehir Marketler için de çalışmalarını sürdüren Halk Ekmek Fabrikası; Gölbaşı ilçesine kurulan BAKAP’ta, Lodumlu Parkı içinde, Batıkent Rekreasyon Alanı’nda, Ergazi Mahallesi ile Ulus Dolmuş Duraklarında yeni şubelerini açmaya hazırlanıyor.

Exit mobile version