Bu Seviyeden Altın Alan Paraya Para Demeyecek! İslam Memiş Son Kez Tarih ve Rakam Verdi

#image_title

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili alım fırsatı seviyesini açıkladı. O seviyeden alan vatandaşların şanslı olduğunu kaydeden Memiş, 80 şirketin daha halka arz için sırada beklediğini vurguladı. Daha sonra ise altınla ilgili çeşitli yorumlar yaparak piyasa katılımcılarını bilgilendirdi.

Yakın zamanda yeni bir açıklama yapan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın hakkında konuştu. Borsa İstanbul’un 8464 puanına dikkat çeken Memiş, 80 şirketin halka arz için beklediğinin altını çizdi. Borsada uzun vadeli görünümün pozitif olduğunu kaydeden Memiş, kısa sürede kâr satışlarının olacağını söyledi. Bu nedenle borsa tarafında işlem yapmak için beklemede olduğunu vurguladı.

Gram Altını Bu Seviyeden Alan Yaşadı!

Gram altında alış fırsatlarıyla ilgili konuşan Memiş, 1700 TL’ye dikkat çekti. 1700 TL ve altında bir fiyattan gram altın alanların şanslı olduklarını söyleyen İslam Memiş, düşüşlerin kalıcı olmadığını vurguladı. Bu nedenle de her düşüşte altın alınabileceğini kaydederek ons altın hakkında değerlendirmeler yaptı.

Ons Altında Cılız Bir Toparlanma Var!

Daha sonra ons altın hakkında çeşitli açıklamalar yapan İslam Memiş, fiyatın 1810 dolara kadar gerilediğini kaydetti. Baskılanma sürecinin iki hafta daha devam edeceğini söyleyen Memiş, 1860 dolarlık seviyenin altında alım fırsatlarının devam edeceğini belirtti. 1800 doların destek olmasını beklediğini söyleyerek, cılız bir toparlanma olduğunu da ekledi.

1880 dolarlık seviye kırıldıktan sonra altında yükseliş görüleceğini söyledi. Bu süreçte de 1800-1880 dolarlık aralığı takip edeceğini ve ons altında da her düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendirmeye devam edeceğini belirtti.

Altının değerinin altında olduğunu söyleyen İslam Memiş, ons altındaki yükselişle birlikte gram altının da yükselişten faydalanacağını kaydederek sözlerini bitirdi.

Exit mobile version