Cebinde 50 Bin Lirası Olana TOKİ’den Anahtar Teslim Ev! 43 İlde Kura Tarihi Açıklandı!

#image_title

Geçtiğimiz günlerde TOKİ, yeni bir duyuru yaparak 43 ilde düşük teminat ve yüksek vade ile konut satışı gerçekleştirileceğini açıkladı. Konut sahibi olmak isteyenler için her dönem çeşitli kampanyalar başlatan TOKİ Ekim ayı kampanyası kapsamında düşük tutarlı konut satışı yapacağını duyurdu. Dar ve orta gelirliler için en çok tercih edilen konut seçeneklerinden biri olan TOKİ, böylelikle Ekim ayında da herkesi ev sahibi yapacak!

TOKİ’den gelen yeni bir açıklamada, düşük teminatlı konut satışı yapılacağı duyuruldu. Her dönem çeşitli kampanyalarıyla düşük gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ, Ekim ayında yeni bir kampanya daha başlattı. Böylelikle elinde 50 bin lira birikmişi olan vatandaşların konut sahibi olabilecekleri anlaşıldı. Peki, TOKİ’nin Ekim ayı konut kampanyası ne? Konutların teminat tutarı ne kadar? Vade süresi ne kadar olacak? Konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Ekim Ayı Konut Kampanyası Başladı!

TOKİ tarafından başlatılan Ekim ayı kampanyasında 43 ilde konut satışı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, açık artırma yöntemi ile konut satışı yapacak olan TOKİ, hangi illerde satış yapılacağını da açıkladı. İşte o 43 il:

İş yeri satışı yapılacak olan iller:

TOKİ Konut Kampanyasında Teminat Bedeli Ne Kadar?

Her dönem orta ve dar gelirliyi ev sahibi yapan TOKİ Ekim ayı kampanyası kapsamında düşük teminatla konut satışı yapacak. Bu kapsamda, evlerin teminat bedelleri ise şöyle belirlendi:

TOKİ Ekim Ayı Konut Kampanyasına Nasıl Katılınır?

Yapılan duyuru kapsamında 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yapılacak. TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden katılım sağlanabilecek olan açık artırma, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de gerçekleştirilecek. Söz konusu açık artırma saat 10.30’da başlıyor olacak.

Exit mobile version