Cebindeki 300 Bini Bankaya Yatıran Yaşadı! Kasım Ayında Getiriler Katlandı!

#image_title

Ekim ayında mevduat kazancının yükselmesinin ardından elinde birikimi olanlar kasım ayı ödemelerini merak etti. En düşük tutardaki birikimlere dahi çeşitli tutarlarda kazançlar sunan bankalar, adeta emekli promosyonlarında olduğu gibi bir yarışa girdi. Her geçen gün mevduat faizlerini yükselten bankalar, böylelikle bünyelerine yatırımcı müşteriyi çekmek adına rekabet etmeye başladı.

Elinde birikimi olan vatandaşlar Ekim ayında yükselen mevduat getirilerini Kasım ayında da araştırmaya devam etti. Yeni ayda mevduat faizlerinin tekrar yükselmesi beklenirken herkes güncel oranlarla 300 bin liranın mevduat kazancını araştırmaya başladı. Peki, 300 bin liranın mevduat kazancı Kasım ayında ne kadar oldu? Cebinde 300 bin lirası olan vatandaşlara ne kadar mevduat kazancı veriliyor? 32 gün ve 92 günlük vade sürelerinde en yüksek mevduatı hangi banka veriyor?

Kasım Ayı En Yüksek Mevduatı Veren Banka!

Ekim ayında mevduat faizlerini yükselten Akbank, Ağustos ayından sonra ilk kez tekrar en yüksek mevduat oranını veren banka oldu. Ekim ayında yeni bir kampanya başlatan Akbank, 92 günlük vade süresinde vatandaşlara yüzde 45 faiz oranı sunacağını açıkladı.

Öte yandan 32 günlük vade süresinde Odeabank konumunu korudu. Kasım ayında şimdilik en yüksek mevduatı veren banka olan Odeabank, 32 günlük vade süresinde yüzde 42 faizle şimdilik hala Kasım ayının en yüksek mevduatını veren banka. Aynı zamanda Denizbank ve OnBank da yine yüzde 42 mevduat faiziyle Odeabank’la zirveyi paylaşıyor.

300 Bin Liranın Mevduatı Kasım Ayında Hesaplandı!

Kasım ayının gelişiyle birlikte elinde 300 bin lirası olan vatandaşlar, mevduat seçeneklerini araştırmaya başladı. Henüz mevduat faizleri güncellenmedi ancak ayın ilk haftasının tamamlanmasının ardından oranların da değişmesi bekleniyor. Konuya yönelik herhangi bir takvim bulunmazken, 3 Kasım günü 300 bin liranın 32 günlük mevduat getirisi şöyle oldu:

Exit mobile version