Dolgun Maaşla 1985 Memur Aranıyor! 2023 Vakıfbank Memur Alım Şartları

#image_title

17 Ekim’de başvuru sürecini başlatan Vakıfbank, personel alımına dair çeşitli şart ve detayları açıkladı. Ekim ayında başlatılan ve 1985 adet memurun alımının gerçekleştirileceği bildirilen ilanda, bir de sınav olacak! Sınavdan başarıyla geçen adaylar ise Vakıfbank şubelerinde memur, müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolü yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı ve uzman yardımcısı gibi pozisyonlarda çalışabilecekler.

Peki, Vakıfbank bu pozisyonlarda çalışmak üzere başvuru gönderen adayları nasıl değerlendirecek? Başvuru şartları neler ve sınav hangi konularda olacak?

Vakıfbank Memur Alım Sınav Başvurusu ve Tarihi!

Vakıfbank’ta memur olarak çalışabilmek için 17 Ekim 2023 tarihi ile 1 Kasım 2023 tarihleri arasında başvuruların yapılması gerekiyor. Sadece Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacak olan başvurularda herhangi bir belge ibrazına da gerek olmayacak. Sınav ücreti ise 200 TL olacak.

Vakıfbank Memur Alım Sınavı Ne Zaman ve Hangi İllerde?

Vakıfbank’ın memur alım sınavı, 2 Aralık 2023 tarihinde Cumartesi günü sabah saat 10.00’da düzenlenecek. 1985 memur alımı için Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak illerinde sınav düzenleniyor olacak.

Vakıfbank Memur Alım Başvuru Şartları Neler? Kimler Başvurabilir?

Vakıfbank’ın 1985 memurun alımında uygulayacağı şartlar şöyle:

Exit mobile version