Dün Saat 18’de Tüm Hak Sahiplerine Para Yattı! TC No’su 2-4-6-8-0 ile Bitenler Ziraat Hesaplarını Kontrol Etsin

#image_title

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde verilen Tarımsal Destek Programı kapsamında farklı kalemlerde ödemeler hesaplara yattı. Mazot ve gübre desteğine ek olarak bakanlık tarafından farklı bir tarımsal destek ödemesi daha hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı. Toplamda 636 milyon lirayı aşan ödemeler Ziraat Bankası hesaplarına aktarılırken, hangi alt başlıklarda ödemelerin yapıldığı da açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan paylaşımda yeni bir tarımsal destek ödemesinin daha hesaplara yatırıldığı aktarıldı. Bu kapsamda Ziraat Bankası hesaplarına ödemelerin yapıldığını aktaran Yumaklı, hangi alanlarda destek verildiğini de paylaştı. İşte Ekim ayı tarımsal destek ödemeleri…

Ekim Ayı Tarımsal Destek Ödemesi Yattı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı yeni bir paylaşımla tarımsal destek ödemelerinin yatırıldığını duyurdu. Ekim ayında başlatılan mazot ve gübre desteklerinin yanı sıra dün saat 18.00 itibarıyla, çeşitli kalemlerde destekler Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) üye olan ve desteğe başvuran çiftçilerin hesaplarına yatırıldı.

Ekim Ayı Tarımsal Destek Ödemesi Tutarları

Toplamda 636 milyon 199 bin liralık tarımsal destek ödemesinin Ziraat Bankası hesaplarına yatırıldığını aktaran Bakan Yumaklı, ödeme yapılan kalemleri de paylaştı:

Exit mobile version