Ekim 2023 Aile Destek Ödemesi Az Önce Duyuruldu! O Tarihte Hesaplara 3 Yerden Destek Parası Yatacak!

#image_title

Ekim ayında yatması beklenen aile destek ödemeleri için meraklı bekleyiş devam ediyor. Her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için verilen aile destek ödemesi, bu ay da can suyu olacak. Her ay 850-1250 lira arasında yatırılan bu destek, en son Eylül ayında hesaplara yatırılmıştı. Şimdi ise artık Ekim ayı ödemeleri bekleniyor.

Eylül ayının bitmesiyle birlikte gözler Ekim ayı ödemelerine çevrildi. Bu kapsamda hak sahipleri ödemelerin ne zaman yatırılacağını araştırırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan gelecek olan açıklamalar merakla takip ediliyor. Ayrıca aile destek ödemesine ek olarak verilecek 2 destek de yine dikkat çekiyor. Peki, Ekim ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatması bekleniyor? İşte Ekim ayı aile destek ödemesi…

Ekim 2023 Aile Destek Ödemesi Tarihi

En son Eylül ayında yatırılan ve Ekim ayında da yatması beklenen aile destek ödemeleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından duyurulan ödemeler, şimdilik netlik kazanmadı. Söz konusu tarihle ilgili Bakan Göktaş’tan gelecek olan duyuru, tarih bilgisi kazandıracak. Ancak önceki aylarda genellikle 15’inde ödemeler yapıldığından, yeni ödemelerin de 15 Ekim’de yapılması bekleniyor.

2 Farklı Yerden Ödeme Gelecek!

Aile destek ödemesine ek olarak bakanlık, Ekim ayında 2 yerden daha para yatıracak. Aile Destek Programı kapsamına alınan çocuk bileşeni desteği ve elektrik tüketim desteği ile tüm dar gelirliler daha fazla ödeme alacaklar. Çocuk bileşeni desteği kapsamında 350-650 TL arasında ve fatura desteği kapsamında da 112-225 TL arasında destek verilecek.

Exit mobile version