Ekim 2023 İş Bankası Emekli Promosyonu Uçuşa Geçti! Emekliye 17500 Liralık Rekor Ödeme!

#image_title

Eylül ayında bazı bankalar promosyon tutarlarını yükseltirken, bazıları da kampanyalarını Ekim ayına kadar uzattı. Bu kapsamda emekliler için Ekim ayında promosyon ödemesi yapacak olan bankalar da belli oldu. Her banka maaş aralığına göre çeşitli tutarlarda emekli promosyon ödemelerini açıklarken, Ekim ayında rekor ödemeler emeklilere sunuldu.

Ekim ayında da devam eden bankaların emekli promosyon kampanyaları kapsamında binlerce liralık ödeme yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda harekete geçen bankalar adeta bir yarış halinde promosyon tutarlarını yükseltmeye ve çeşitli avantajlar sunmayı sürdürüyor. Peki, İş Bankası ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte İş Bankası emekli promosyon ödemesi…

İş Bankası Ekim Ayı Emekli Promosyonu Kampanyası

Emeklilere Ekim ayında da promosyon ödemesi yapılacağını müjdeleyen İş Bankası, çeşitli tutarlarda ödeme yapacağını duyurdu. Maaş aralığına göre 7500 liraya kadar promosyon ödemesi yapacak olan banka, aynı zamanda emekliye çeşitli bankacılık avantajları da sağlayacak.

İş Bankası Ekim Ayı Emekli Promosyon Tutarı

Maaş aralığına göre emekli promosyon ödemesi yapan İş Bankası’nın tutarları şöyle:

Böylelikle de emekli maaşı 10.000 lira olan bir emekli, 7.500 TL emekli promosyon ödemesiyle birlikte toplamda 17.500 TL ödeme alıyor.

İş Bankası Emekliye Ek Avantajlar Sunuyor!

Emeklilerin maaşlarını 3 yıl süreyle İş Bankası’ndan alması durumunda kullanabilecekleri emekli promosyon ödemesine ek olarak, çeşitli bankacılı avantajları da sunulacak. Maaşını İş Bankası’ndan alan emekliler, kart aidatı ödemeyecekler. Ayrıca her ay sınırsız para gönderme işlemi yapabilip, işlemlerine para ödemeyecekler.

Exit mobile version