Ekim Ayı Aile Destek Ödemesi Tarihi! 3 Destek Ödemesi de O Tarihte Hesaplara Yatacak

#image_title

Eylül ayında yatırılan destek ödemelerinin yanı sıra Ekim ayında heyecanlı bekleyiş başladı. Her ay dar gelirliler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinesinde yatırılan aile destek ödemeleri için sayılı günler kaldı. Aile destek ödemesine ek olarak verilecek 2 destek daha dikkat çekerken gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan gelecek olan açıklamalara çevrildi.

Geçtiğimiz ay hak sahiplerinin hesaplarına yatırılan aile destek ödemeleri için artık sayılı gün kaldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinesinde verilen destek ödemeleri kapsamında, 2 ek ödeme daha bu ay yatacak. Böylelikle dar gelirliye daha fazla maddi destek sunuluyor olacak.

Ekim Ayı Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Eylül ayında yatırılan aile destek ödemeleri için heyecanlı bekleyiş başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla uzatılan Aile Destek Programı kapsamındaki aile destek ödemesi, bu ay da dar gelirlinin hesabına yatacak. Böylelikle Ekim ayında da dar gelirliye maddi anlamda destek olunacak.

Ekim ayı aile destek ödemeleri tarihi ile ilgili henüz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan bir açıklama yapılmadı. Anca önceki aylarda genellikle 15’inde yattığından, bu ay da aile destek ödemelerinin 15 Ekim itibarıyla yatırılması bekleniyor.

Aile Destek Ödemesine Ek 2 Destek Parası Daha Yatacak!

Aile destek ödemesine ek olarak, Aile Destek Programı kapsamına alınan çocuk bileşeni desteği ve fatura tüketim desteği de bu ay hesaplara yatacak. Çocuk bileşeni desteği kapsamında 350-650 TL ve fatura tüketim desteği kapsamında da 112-225 TL arasında ödeme yapılacak.

Exit mobile version