Ekim Ayı Yaşlı Ve Engelli Aylıkları Hesaplara Geçti

#image_title

Ekim ayı yaşlı aylığı ne zaman yatacak? Ekim ayı engelli aylığı ne zaman yatacak? soruları cevaplarını bugün buldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ekim ayı yaşlı aylığı ile engelli aylığı miktarlarının bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, ekim ayına ilişkin yaklaşık 1,8 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ödemesi yapacaklarını açıkladı. Göktaş, ayrıca yaklaşık 1,45 milyar lira tutarındaki engelli aylıklarını da hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını duyurdu.

Ekim Ayı Engelli Aylığı Ve Yaşlı Aylığı İçin Hesabınızı Kontrol Edin

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini vurgulayan Göktaş, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda ekim ayına ilişkin 3,25 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına bugün itibarıyla yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version