Ekim Ayında Emekliye Ballı Ödeme! Hesaplarına 17500 Lira Emekli Promosyonu Yatacak

#image_title

Eylül ayında emeklilere binlerce lira ödeme yapan bankalar, Ekim ayında da promosyon ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda çeşitli bankalar promosyon kampanyalarını güncellerken, kimileri de süreyi uzatıyor. Bu kapsamda Garanti BBVA, Ekim ayında da emekli promosyonu verecek bankalardan biri olarak öne çıkıyor.

Maaşını hala taşımayan ve emekli promosyonları üzerine araştırma yapan emekliler için Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyasına devam ediyor! Emekliye maaşa ek promosyon ödemesi yaptığını duyuran banka, aynı zamanda çeşitli avantajlar da sağlıyor. Peki, Ekim ayında Garanti BBVA ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Ekim 2023 Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyası ve detaylar…

Emekliye İkramiye mi Verilecek?

Emekli maaşlarının gündemi meşgul ettiği bu haftalarda Ekim ayında başlayacak olan Meclis’in yeni dönemiyle birlikte emekli maaşlarına zam konusu konuşulacak. Sosyal medyada dolanan 29 Ekim 5000 lira emekli ikramiyesi iddialarının güçlendiği bugünlerde hala net bir açıklama yok. Ancak eğer emeklilere 5000 lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek olursa, açıklamaları buradan biliyor olacağız.

Garanti BBVA Ekim 2023 Emekli Promosyonu

Eylül ayının bitmesiyle birlikte gözler artık emeklilerin Ekim’de alabileceği ikramiyelere çevrildi. Açıklama yapan Garanti BBVA ise Ekim boyunca emeklilere verilecek olan promosyon tutarlarını bildirdi. İşte Garanti BBVA emekli promosyonu tutarları:

Kimler Garanti BBVA’dan Emekli Promosyonu Alabilir?

Garanti Bankası’ndan emekli promosyonu alabilmek için öncelikle maaş taşıma işlemi yapılmalıdır. Aynı zamanda maaşın 3 yıl süreyle Garanti BBVA’dan alınacağının taahhüt edilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version