Ekim Ayının Üçüncü Tarımsal Destek Ödemesi! Bugün O Saatte Ziraat Hesaplarınızı Kontrol Edin!

#image_title

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan tarımsal destek ödemeleri Ekim ayında da devam ediyor. En son geçtiğimiz Cuma günü Ziraat Bankası hesaplarına yatırılan tarımsal destek ödemelerinin bugün de yatırılması bekleniyor. Henüz Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yeni bir açıklama gelmezken, geçen hafta toplam 630 milyon liralık tarımsal destek yatırıldı.

2023 yılı boyunca 47 milyar liralık tarımsal destek ödemesi yapılırken, geçtiğimiz hafta toplam 630 milyon 697 bin liralık ödeme tamamlandı. Geçtiğimiz hafta ikinci tarımsal destek ödemeleri yapılırken, gözler artık Ekim ayının üçüncü tarımsal destek ödemesine çevrildi. Peki bugün tarımsal destek ödemesi yapılacak mı? Bakan İbrahim Yumaklı açıklama yaptı mı?

Ekim Ayı İkinci Tarımsal Destek Ödemesi Yattı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından geçtiğimiz hafta duyurulan tarımsal destek ödemeleri tamamlandı. Artık gözler Ekim ayının üçüncü tarımsal destek ödemesine çevrilirken, Bakan Yumaklı’dan bugün bir açıklama gelmesi bekleniyor.

2023 yılı boyunca 47 milyar liralık tarımsal destek ödemesinin yapıldığı kaydeden Bakan İbrahim Yumaklı, geçtiğimiz hafta 630 milyon liralık destek yatırıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan yeni bir açıklamada Bakan Yumaklı, hangi kalemlerde destek ödemelerinin yatırıldığını da duyurdu.

Bugün Tarımsal Destek Ödemesi Yatacak mı?

2023 başından bu yana 47 milyar liralık tarımsal destek ödemesi yatırılırken, bugün de yine ödeme yatırılması bekleniyor. Her Cuma günü yatırılan tarımsal destek ödemelerinin bugün de hesaba yatırılması kararı verilirse, Bakan Yumaklı X hesabı üzerinden paylaşım yapıyor olacak. Bu yüzden ilerleyen saatlerde ödemelerin belli olması bekleniyor.

Exit mobile version