Emekli ve EYT’lilere ING Bank’tan 12.500 TL’ye Kadar Dev Promosyon! İşte ING Bank Promosyon Başvurusu

#image_title

ING Bank, Ekim ayında rekor emekli promosyon ödemesi ile göz doldurmakta. Bankalar yine büyük bir rekabetin içerisine girerken yeni emekli olacaklar ve EYT’lilerinde yararlanabileceği promosyon ödemelerindeki detaylarla birlikte müşterilerine sunulan ayrıcalıklar ön planda tutulmakta.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na dahil olan emeklilerin maaşlarını ING Bank’a taşımaları durumunda hiçbir ek koşul gerekmeden 12.500 TL’ye kadar promosyon almaya hak kazanacaklar. Tüm bunların yanında maaşlarına ek olarak da nakit promosyondan yararlanabilecekler.

ING Bank’tan 12.500 TL’ye Kadar Ek Koşulsuz Promosyon

Ek koşulsuz promosyon için SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na dahil olan emekliler maaşlarını ING Bank’a taşımaları durumunda 8.500 TL’ye kadar nakit promosyon alacaklar. Bununla birlikte ayrıca otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda da 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyonla beraber toplamda 12.500 TL’nin sahibi olacaklar.

Eğer ki sizde ING Bank’ın bu promosyonundan yararlanmayı düşünüyorsanız e-Devlet Kapısı üzerinden, ING Bank şubelerinden ya da Cebimdeki Danışman‘la görüntülü görüşerek kolayca maaşınızı taşıyabileceksiniz. Emekli maaş müşterileri ING Bank’ta para transferi işlemlerine masraf ödemeyecek, %3,39’dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da (EYT) SGK emeklileri gibi, ING Bank emekli maaş promosyonundan yararlanabilecekler.

Exit mobile version