Emeklilere Kasım Ayında Hem Promosyon Hem İkramiye Toplam 23000 TL Ödeme Yapılacak!

#image_title

Emekli promosyon ödemelerinin devam ettiği bugünlerde bankalar çeşitli tutarlar açıklarken, verileceği kesinleşen ikramiyeler sayesinde emekliye yüklü ödeme yapılacak. Kasım ayında bankalardan alınabilecek emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra bir de devlet tarafından 5 bin TL ikramiye yatırılacak. Böylelikle emekliler, Kasım ayında eğer başvururlarsa hem emekli promosyonu alacak hem de devletin tüm emeklilere verdiği 5 bin liralık ikramiyeden faydalanabilecek.

Ekim ayında devam eden emekli promosyon ödemeleri kapsamında milyonlarca emekli vatandaş, maaşlarına ek geri ödemesiz ödül kazandı. Bu kapsamda bankaların her biri geri ödemesiz ödüllerinde farklı tutarlar belirlerken, hükümet kanadından gelen ikramiye haberi herkesi sevindirdi. Peki, emekli promosyon ödemeleri Kasım ayında da devam edecek mi? Kasım ayında 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

Kasım Ayı Emekli Promosyon Ödemesi!

Bazı bankalar emekli promosyon ödemeleri için 31 Ekim 2023 tarihini son gün olarak belirlerken, bazı bankalar Kasım ayında da ödemelere devam edecek. Şu anda emekli promosyonu ödemeye devam eden Kuveyt Türk bankası, maaşa ek 8 bin liraya kadar ödül vereceğini duyurdu. Bu kapsamda maaşa göre ödeme yapacak olan banka, maaşını 3 yıl süreyle Kuveyt Türk’ten almayı kabul edenlere promosyon ödemesi yapacak.

KuveytTürk Emekli Promosyon Tutarı Ne Kadar?

Emekli promosyon ödemesinin maaş aralığına göre değiştiği Kuveyt Türk bankası, şu tutarlarda ödeme yapıyor:

Böylelikle de maaşı 10 bin TL ve üzerinde olan emekliler, yaklaşık 18 bin liralık ödeme alacaklar.

5 Bin TL Emekliye İkramiye Verilecek!

Emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra Kasım ayında emekliler 5 bin TL kadar ikramiye ödemesi de alacaklar. Sadece çalışmayan emeklilere verilecek olan 5 bin liralık ikramiye, Kasım ayının ilk yarısı itibarıyla hesaplara yatırılıyor olacak.

Exit mobile version