Emeklilere ve 65 Yaş Aylığı Alanlara Her Ay 1000 TL Ek İkramiye Geliyor!

#image_title

Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan duyuruda Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak bir kere mahsus olmak kaydıyla sadece çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye verileceği söylenmişti. Kasım ayında başlayacak ödemeler için heyecanlı bekleyiş sürerken o ilçe belediyesinden gelen büyük jest emeklilerine yaralarına derman oldu.

Mersin’in Mezitli ilçesinde ikamet etmekte olan ve 65 yaşını dolduran emeklilere özel olarak başlatılan destek kampanyası bünyesinde maaşı 8000 TL’nin altında olan tüm emeklilere her ay düzenli olarak 1000 TL ilave ikramiye verileceği haberi büyük dikkat çekti.

Tüm bunlarla birlikte bu ikramiyeden henüz emekli olmayıp 65 yaş üstü yaşlılık aylığı alanlarında faydalanabileceği belirtildi. Bu konuda gerekli açıklamaları kamuoyuyla paylaşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 1000 TL emekli destek ikramiyesinin her ay verilebilmesi adına çalışmalarını yürüttükleri kaydetti.

İlçe halkının ihtiyaç duyduğu sosyal ve ekonomik sorunları da her zaman ön planda tutarak hareket ettiklerini ve her zaman emeklilerin yanında olmayı sürdürecekleri sözünü veren Turhan ayrıca bu ikramiyeden 65 yaş üstü yaşlılık aylığı alanlarında faydalanabileceğinin altını çizdi.

Exit mobile version