Ev Hanımlarına Evde Paketleme ile Ayda 12.000 TL Dev Kazanç! İşte Evde Yapılabilecek Ek İşler

#image_title

Zorlu ekonomik koşulların neden olduğu bu dönemde dar gelirli ailelerdeki ev hanımları çözüm yolları aramaktadır. Eğer sizde bu dertten muzdarip iseniz evde oturarak günde 7-8 saatinizi ayırarak ek gelir elde etme şansınız bulunmaktadır.

Özellikle ev hanımlarının büyük önem verdiği evde ek iş için aramalar her geçen gün daha da artarken farklı internet siteleri üzerinden yayımlanan kına, sabun ve nikah şekeri paketleme işleri ilgi görmektedir. Ancak bunun için dikkat edilmesi gereken hususlar arasında güvenilir kaynaklarla çalışmak oldukça önemlidir.

İstanbul’un hemen hemen her ilçesine verilen evde paketleme işlerinden ev hanımlarının yanı sıra öğrenciler, işsizler ve iş arayanlar ile emekliler ve engelli vatandaşlarda zaman zaman yararlanmaktadırlar. Eğer ki sizde evinizden dışarı çıkmadan para kazanmak istiyorsanız ve aile bütçesine katkınız olsun diyorsanız doğru yerdesiniz demektir.

Evde ek iş imkanı için bir çok alternatif yol bulunmaktadır. Bu firmalar ile bağlantı kurulduğunda evde paketleme işi için alınan işlerin zamanında teslimi de oldukça önem kazanmaktadır.

Evde paketleme işi için belli başlı işler ise şöyledir:

Evde Paketleme Kazancı Ne Kadar?

Ev hanımları için evde paketleme işinde sabit bir kazanç yoktur. Günde 1-2 saat çalışarak da ya da 7-8 saat çalışarak da kazanç sağlamanız mümkündür. Bu işi ne kadar zamanda ve ne kadar çok oranlı yapmanıza göre değişiklik gösterecektir. Kimi zaman bu rakam aylık 5.000 TL’yi bulsa da bazı zamanlarda da 12.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Yani günde 7-8 saatinizi ayırarak sizlerde 12.000 TL gibi bir rakamı kazancınıza ilave edebilirsiniz.

Evde Paketleme İşi Veren Firmalar

Evde paketleme işi veren firmaların telefon numaraları en çok sorgulananlar arasındadır. Ancak bu firmalar genelde fason çalıştığından dolayı bu gibi durumlar değişiklik gösterebilmektedir. Evde paketleme için uygun firmalar arasında; Organizasyon, Tekstil/Hazır Giyim, Kimya, Gıda ve Tasarım firmaları gelmektedir.

Bunun için Google arama motoruna evde paketleme işi veren firmalar yazarak haritalar kısmından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Google arama motoruna ilçe adını girdikten sonra firma sektöründe arama gerçekleştirin. Karşınıza çıkacak uzun listeden oturduğunuz ilçedeki firmaları taratarak işleminize devam edin. Akabinde de evde ek iş imkanı veren firmalarla telefonda irtibata geçin. Ve kesinlikle ön ödeme almadan işe başlamayın.

Exit mobile version