Evde Bakım Maaşı Yatan İller 8 Ekim 2023! Pazar Evde Bakım Yardımı Paraları Yattı mı?

#image_title

8 Ekim Pazar evde bakım maaşı yatan iller listesi Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlendi. Son olarak 4 bin 337 TL olan evde bakım maaşı 2023 yılının Temmuz ayında yüzde 17,55’lik zam oranı sonrasında 5 bin 98 TL’ye kadar yükseldi.

8 Ekim Evde Bakım Maaşı Yattı mı?

Evde bakım maaşı her ayın 15’i ila 30’u arasında belirlenen hesaplara yatmaktadır. 2023 Ekim ayına dair ödemeler başladığı anda bu ödemelerin hangi illere yattığı haberimizin içeriğinde yer alacaktır. Son olarak 5 bin 98 TL’ye kadar yükselen evde yardım parası için hesaplara ücretleri yatan iller listesi yakından takip edilmektedir.

Evde Bakım Maaşı Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Evde bakım maaşı paralarının aylık ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı e-Devlet sistemi üzerinden sorgulanabilmektedir. T.C. kimlik numarası ile e-Devlet şifrenizi kullanarak sisteme giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazan yere tıklamanız yeterli olacaktır.

SMS ile Sorgulama Nasıl Yapılır?

Evde bakım maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazdıktan sonra 4747’e SMS atarak sorgularını gerçekleştirebilmektedir.

Evde Bakım Parası Yatan İller 8 Ekim 2023

(Ödemeler 15’i ila 30’u arasında gerçekleştirildiğinden şu ana kadar listeler belli olmamıştır.)

Exit mobile version