Garanti BBVA Herkese 1000 TL Dağıtıyor! Telefondan 1 Dakikada Başvurmak Yetiyor

#image_title

Garanti BBVA’dan yapılan yeni bir duyuruda, şubeye gitmeden telefondan başvuran vatandaşlara 1000 TL’ye kadar ödeme yapılacağı açıklandı. Eylül ayında başlattığı kampanyasına devam eden banka, 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvuran vatandaşlara 1000 TL’ye kadar ödeme yapmaya devam ediyor. Peki, kimler 1000 TL ödeme alabiliyor? Garanti BBVA 1000 TL bonus ödülü şartları neler?

Garanti BBVA daha fazla müşteri çekmek adına yeni bir kampanya duyurdu. Yeni müşteri çekmek için 1000 TL bonus ödülü duyuran banka, özel bir kampanya başlatmış oldu. Bu kapsamda 1000 TL bonus ödülünün şartlarını da açıklayan banka, kimlerin ödül alabileceğini ve detayları aktardı.

Garanti BBVA 1000 TL Bonus Ödülü Kampanyası!

Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Garanti BBVA sadece yeni müşterilerin faydalanabileceği kampanyasını duyururken, büyük bir bonus ödülü vereceğini aktardı. Böylelikle de vatandaşlar, Garanti’nin ekstra ödüllerini duyunca kampanyanın detaylarını merak etti.

Garanti BBVA, yaptığı yeni duyuru kapsamında yeni müşteri olan vatandaşlara 1000 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Garanti BBVA’nın uygulamasını indirip mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlar, 1000 TL bonus kazanacaklar. Ancak bonusu kazanabilmek için öncelikle Garanti BBVA’dan bir kredi kartı başvurusunda bulunmak gerekiyor. Kredi kartı başvurusunu yapıp onay alan ve daha sonra kartından 1000 TL harcayan tüm yeni müşteriler, 1000 TL bonus kazanacaklar.

Garanti BBVA 1000 TL Bonus Kampanyasının Şartları Neler?

Garanti BBVA’nın 1000 TL bonus ödemesi yaptığı kampanyanın detayları şöyle:

Exit mobile version