Garanti BBVA’dan 15.000 TL’ye Kadar Masrafsız ve Faizsiz Kredi! Üzerine de 1.000 TL Nakit Bonus

#image_title

Her daim ihtiyaç anında elini taşın altına koyan ender bankalar arasındaki Garanti BBVA bu seferde faizsiz kredi desteği ile ön plana çıkıyor. Sadece Garanti BBVA Mobil’i indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından sonra ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerin yararlanabileceği bu faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans için son başvuru tarihi 31 Ekim.

Garanti BBVA Mobil sayesinde şubeye hiç gitmeden bireysel kredi kartı başvurusu yaparak 15.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan sizde 6 Aylık taksitlerle yararlanabilirsiniz. Üstelik tüm bunların yanında 1.000 TL harcamaya da 1.000 TL bonus sizleri bekliyor olacak.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Şartları

Kampanyadan yararlanabilmek için Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerli olacak bu kampanya için tanımlama kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılabilecektir.

Kampanya kapsamında kredi kartı 1 Ekim – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 30 Kasım 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Kampanya kapsamında maksimum 15.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilecektir.

Ayrıca Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olanlar içinde bireysel kredi kartı başvurusu yapanlar başvurularının onaylanması durumunda 1.000 TL harcamaya 1.000 TL anında bonus kazanabilecekler.

Exit mobile version