Gürcistan iPhone 16 Fiyatları Belli Oldu

Apple’ın iPhone 16 serisini tanıtmasının ardından Gürcistan iPhone 16 fiyatları gündeme geldi. Peki, Gürcistan’da iPhone 16 kaç para?

Gürcistan iPhone 16 Fiyatları

Apple, iPhone 16 serisi için resmi olarak tanıttı. Kısa sür içerisinde yüksek talep gören modeller satışa çıkmasının hemen ardından karaborsada satılmaya başlandı. Önceki yıllarda Gürcistan’a giden vatandaşlar iPhone modellerini buradan satın almayı tercih ederken iPhone 16 tanıtımı sonrasında Gürcistan iPhone 16 fiyatları da merak edilmeye başlandı.

Gürcistan iPhone 16 Fiyatları Ne Kadar?

iPhone 16, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max’ten oluşan iPhone 16 ailesi, Türkiye’de yüksek vergilendirme nedeniyle çok pahalıya satılıyor. Bu durumdan kaçınmak isteyenler için yurt dışından iPhone 16 almak mümkün olsa da yapılan ek düzenlemeler, yeni vergiler ile fiyatların aynı seviyede olmasına neden oluyor. Peki, Gürcistan’da iPhone 16 fiyatları ne kadar? Gürcistan’da iPhone almak daha avantajlı mı? İşte Gürcistan iPhone 16 fiyatları…

Gürcistan iPhone 16 Fiyatları

Gürcistan’a giderek iPhone 16 modellerini alan bir kişinin IMEI kayıt ücreti olarak 31 bin 692 TL ödemesi gerekiyor.  Bu nedenle fiyatlara IMEI kayıt ücretinin de eklenmesi gerekiyor.

Exit mobile version