MHR GYO Halka Arz Ne Zaman? MHR Gayrimenkul Kaç Lot Verir, BIST Kodu Nedir?

#image_title

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) halk arz işlemleri resmen başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan şirket için 12-13 Ekim (Perşembe – Cuma) günleri arasında talep toplama süreci gerçekleştikten sonra 207 milyon adet payını yatırımcılara eşit olarak paylaştıracak.

Pay başına 4,30 TL’den halka arz edilecek MHR GYO’da şirketin gayrimenkul porföyünün genişletilmesi amacıyla iktisap edilecek yeni gayrimenkullerin finansmanında veya kat karşılığı, hasılat payı karşılığı inşaat projelerinin geliştirilmesi ile kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında kullanılacaktır.

Dağıtılacak Pay Miktarı (Kaç Lot Verir?)

MHR GYO Halka Arzı Hangi Bankalarda Var?

Yapı Kredi (YKBNK) Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin halka arz liderliğini devam ettirdiği MHR GYO’nun halka arzına Borsa İstanbul A.Ş.’de işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşları üzerinden katılma şansı bulunmaktadır.

MHR GYO Halka Arz Bilgileri

Halka Arz Tarih: 12-13 Ekim 2023
Halka Arz Fiyatı: 4.30 TL
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım
Pay: 207.000.000 Lot
Aracı Kurum: Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
BIST Kodu: MHTGY
Pazar: Yıldız Pazar

MHR GYO Hakkında

Maher Holding, enerji ve inşaatla başladığı yatırımlarına önce Quick Sigorta sonra Corpus Sigorta’yı dahil ederek Türkiye’nin en büyük bağımsız, yerli sigorta grubunun sahibi olmuştur. Yatırımlarını banka dışı finans alanında büyütmeye devam eden grup, finansın yanısıra enerji, inşaat, gayrimenkul, bilişim ve eğitim alanlarında yatırım ve çalışmalarına devam etmektedir. Maher Yatırım Holding A.Ş. faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde, temel değerlerinden ödün vermeden, yerel yaklaşım ve global standartlarda, çağdaş bir hizmet anlayışını benimsemiştir.

Exit mobile version