Halkbank Ekim Ayı Emekli Promosyonunu Güncelledi! Başvuran Emekliye 15000 Lira Ödeme Yapılacak

#image_title

Ekim ayının ilk haftasını geride bırakırken, emekli promosyonu kampanyaları da yenilendi. Bu kapsamda kamu bankası Halkbank, emekli maaş aralığına göre promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Böylelikle Halkbank’tan ne kadar emekli promosyonu verileceği öğrenilmiş oldu. Peki, Halkbank güncel emekli promosyonu ne kadar? Emekliler hangi şartlarda promosyon ödemesi alacaklar? İşte merak edilen tüm detaylar…

Halkbank Ekim ayında emeklilere promosyon ödemesi yapmaya devam edeceğini duyurdu. Maaş aralığına göre promosyon ödemesi yapacağını duyuran banka, bu kapsamda tutarları da açıkladı. Yapılan açıklamalar kapsamında emeklilere hangi şartlarda ne kadar promosyon ödemesi yapılacağı belli oldu.

Halkbank Ekim Ayı Emekli Promosyon Tutarı

Maaşını 3 yıl süreyle Halkbank’tan almayı kabul eden emekliler, maaş aralıklarına göre emekli promosyon ödemesi alacaklar. İşte alacakları emekli promosyon tutarları:

Böylelikle de maaşı 10 bin lira ve üzerinde olan emekliler, 5 bin lira ek ödemeyle tam 15 bin lira ödeme alacaklar.

Halkbank Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli maaşını Halkbank’tan almayı kabul eden ve 3 yıl taahhüt veren emekliler, maaşlarına ek 5000 TL’ye kadar nakit ödül alacaklar. Söz konusu emekli promosyonuna başvuru yapabilmek için ise mobil şube, internet şube, Halkbank şubeleri tercih edilecek. Ayrıca 0850 222 92 62 emekli hattından da başvurular kabul edilecek.

Exit mobile version