IBIA Expo öncesi Bursalı firmalar bilgilendirildi

#image_title

BURSA (İGFA)- Bursa Sanayi ve Ticaret Odası’ nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Memleketler arası Yatak Sanayisi Derneği İdare Şurası Lideri Osman Güler; “Geçen yıl IBIA Expo’nun birincisini düzenlemiş olmalarına karşın, 91 ülke ve 320 kentten 22 binin üzerinde ziyaretçinin, 10 maksat ülkeden özel alım heyetlerinin ve profesyonellerin iştiraki ile başarılı bir fuar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sektör ortasında çok kuvvetli bir sinerjinin başarıyı da beraberinde getirdiğini söyleyen Güler, “Bu yılki fuarımıza da çok güzel hazırlandık. ABD ve Almanya başta olmak üzere 12 ülkede ağır tanıtım faaliyetinde bulunduk. Dünya genelinde bölümün kalbi bu sene de 4 salonda 20 bin metrekarede düzenleyeceğimiz IBIA Expo’da atacak” diye konuştu.

Fuar organizatörü ve BİFAŞ Fuarcılık İdare Konseyi Lideri Ümit Vural ise 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde ikincisi düzenlenecek olan IBIA Expo Fuarı hazırlıkları kapsamında üyelere teknik bilgilendirmelerde bulundu. Vural; “Fuar iştirakinden, ziyaretçilerin ön rezervasyonlarına kadar ağır talep alıyoruz. Dünya genelindeki yatak sanayisini ağırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz” sözlerini kullandı.

Düzenlenen toplantı, üyelerin soru-cevap oturumu ve önümüzdeki periyoda ait planlanan çalışmalar hakkındaki bilgilendirmeler ile son buldu.

Exit mobile version