Kim İstemez ki Yattığı Yerden Her Ay 18 Bin Lira Kazansın! Bunu Yapmanız Lazım

#image_title

Mevduat kazançlarının Eylül ayında yükselmesi nedeniyle gözler, Ekim ayında mevduat oranlarında yükseliş olup olmayacağına çevrildi. Ağustos’ta Akbank’ın yüzde 36’lık faiz oranının ardından Eylül ayında bankalar bu oranları yüzde 42’ye kadar yükseltti. Böylelikle de elinde az da olsa birikmişi bulunan yattığı yerden gelir elde etmeye başladı.

Eylül ayını geride bırakırken, Ekim ayıyla birlikte çeşitli bankalar mevduat oranlarını duyurdu. Farklı tutarlarda birikmişin ne kadar aylık kazanç sağlayacağı merak edilirken ilk hesaplamalar da yapıldı. Ekim ayının ilk haftasında çeşitli tutarlarda kazancın kapısı aralanırken, elinde 500 bin lirası olan 32 günde ne kadar kazanabileceğini araştırdı. İşte 500 bin liranın Ekim ayında sağlayabileceği mevduat getirileri…

Ekim Ayı En Yüksek Mevduat Getirisini Veren Banka

Ekim ayının gelmesiyle birlikte elinde birikimi olanlar mevduat seçeneklerini araştırmaya başladı. Eylül ayında yüzde 42’ye kadar yükselen mevduat getirileri, Ekim ayında yerini yüzde 43’lük orana bıraktı. Böylelikle de mevduat getirilerinin bir kez daha arttığı görüldü.

Eylül ayında yüzde 42’lik kazançla mevduat hesabı sunan Odeabank, bu ay oranını yüzde 43’e çıkardı. Böylelikle mevduat oranları yükselirken, 500 bin liranın getirisi de artmış oldu.

500 Bin Liranın Ekim Ayı Mevduat Getirisi Hesaplandı

Ekim ayında yüzde 43’e yükselen mevduat oranları sayesinde kazançlar bir kez daha artış gösterdi. 500 bin liranın 46 günlük vade süresinde kazandırdığı mevduat tutarı 26 bin 339 liraya kadar yükselirken, 32 günlük getirisi 17 bin 906 lira oldu. İşte 500 bin liranın vade süresine göre sağladığı maksimum getiriler:

Exit mobile version