Kiracılara İslam Memiş’ten Büyük Müjde! Bu Proje Hayatınızı Değiştirecek

#image_title

Hem altın hem de piyasalarda uzman olan İslam Memiş, son yazısında ekonomik kriz nedeniyle yaşanan barınma sorununa değindi. Ele aldığı yazısında ‘Kiralık sosyal konut’ projesinden bahseden uzman isim detaylara yer verdi.

Özellikle dar gelirli vatandaşların konut ihtiyaçlarını gidermek adına ‘Kiralık sosyal konut’ projesinin yakın zamanda uygulamaya konacağının müjdesini veren Memiş, özellikle büyükşehirlerde bu sorunun ortadan az da olsa kalkabileceğinden söz etti. Bu konutlarda kontratların uzun vadeli yapılacağını söyleyen uzman isim inşaat şirketlerinin de bu talep karşısında ‘Özel uzun vadeli kiralık konut’ üreteceklerine değindi.

Devletin belirlediği oranlar doğrultusunda kiraların düzenleneceğini belirten Memiş, bu işe yerel belediyelerin bile girebileceğini söyleyerek seçim yatırımı olarak da karşımıza çıkabileceğinin müjdesini verdi.

‘Kiralık sosyal konut’ projesinin kendisine göre 2024 yılının ilk çeyreğinde başlayabileceğine değinen Memiş, yerel seçim öncesinde ilan edilebileceğinin sinyallerini verdi.

Exit mobile version