Magnum Porsche Dağıtıyor! Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

#image_title

Magnum dondurma çubukları, sadece bir tat değil, büyük ödüllerin de anahtarı olabilir. Magnum bugün yapacağı çekilişle iki kişiye Porsche Taycan verecek. ayrıca Magnum’un düzenlediği çekilişle, şanslı katılımcılar 100.000 TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı kazanma şansı yakalıyor.

Dondurma severler, sadece çubuklarındaki kodları SMS yoluyla ileterek bu büyük çekilişin bir parçası olabilirler. Her ay gerçekleştirilen çekilişte, toplamda 4 kişi Magnum Card Param Hediye Kartı kazanma fırsatını elde ediyor.

Çekiliş bugün gerçekleşiyor

Ancak işin içinde sadece dondurma yok! Magnum aynı zamanda muhteşem bir sürprizle daha karşınızda. 10 Ekim 2023’te saat 11.00’de gerçekleşecek olan 6. dönem çekilişinin ardından, saat 11.30’da bir başka heyecan daha başlıyor. Bu çekilişte ise 2 şanslı kişi, kendi Porsche‘larına sahip olacaklar.

Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar ise merakla bekleniyor! Magnum 6. dönem ve Porsche çekiliş sonuçları 15 Ekim 2023 tarihinde açıklanacak. Unutulmaması gereken bir detay ise; çekiliş, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (“U2”) tarafından Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve herkesin katılımına açık bir şekilde gerçekleştirilecek.

Exit mobile version