Peşin Parası Olanlara Sıfır Araba Müjdesi

#image_title

Otomobil fiyatlarının ani yükselişi araba sahibi olmak isteyenleri çaresiz bırakmıştı. Araba fiyatlarındaki oluşan bu yükseliş sonucunda çoğu vatandaş bu talebinden vazgeçti. Fiyatların yükselmesiyle birlikte düşen satışlar firmaları kampanya yapmak zorunda bıraktı.

Araba almak isteyenlerin yüzünü güldürecek kampanya Renault’tan geldi. Renault firması 395.000 TL peşin parası olana sıfır araba satışının başladığını açıkladı.

Ticari Araçlara Talepte Artış

Binek araç fiyatlarındaki aşırı yükseliş, araç sahibi olmak isteyenleri hafif ticari araçları tercih etmeye yöneltti. Her şart ve koşulda kullanım kolaylığı sağlanan hafif ticari otomobiller, vatandaşların taleplerindeki artışı sağlayan bir unsur haline geldi. Araba devi Renault da bu taleplere yönelik yeni bir fırsat açıklayarak satış rekoru hedefliyor.

645.000 TL’ye Sıfır Araç

Hafif ticari araçlara yönelik artan talep artışından sonra Renault’un Express Van modeli de göz bebeği oldu. Express Van modeli için özel bir fiyat açıklandı. Ekim ayında bu aracı satın almak isteyenlerin sadece 645.000 TL ödemesi yeterli olacak. Sıfır araç alımı yapmanın oldukça zor olduğu bu günlerde Renault firmasının sunduğu bu fiyat, araç sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak görülüyor.

Exit mobile version