Renault Clio, Megane ve Taliant Zamlı Fiyat Listesini Yayımladı

Türkiye’nin en çok kullanılan araç markalarından Renault, yeni fiyat listesini yayımlamak güncel fiyatlarını duyurdu.

Döviz kurlarında yaşanan sıçramayla birlikte araç fiyatları da hızla değişti. Son günlerde her şeye tekrar zam gelmeye başlarken bu ürünlerden biri sıfır araçlar oldu.

Renault Yeni Fiyat Listesini Yayımladı

Renault, yeni fiyat listesini yayımlayarak güncel araç fiyatlarının zamlandığını duyurdu. Seçimlerin tamamlanmasından bu yana tırmanışa devam eden dolar kuru, TL karşısında rekor kırdı. Rekorun kırılmasıyla birlikte çoğu ürüne zam gelmeye başladı.

Zam gelen ürünlerin en başında araçlar yer aldı. Son zamanlarda sıfır araç almanın zorlaştığı ülkemizde Renault, satış fiyatlarında zamma gitti.

En Sevilen Model Clio’da Fiyatlar Uçuşa Geçti 

Ülkemizin en sevilen araç markası Renault, en çok tercih edilen modeli Clio’da zam yaptığını duyurdu. Yayımlanan yeni listede en düşük Clio model araç, 82 bin TL zamlandı! İşte 2023 Renault Clio yeni fiyat listesi:

Taliant’a 83 Bin TL’lik Zam Geldi 

Renault’un bir diğer uygun fiyatlı aracı Tailant fiyatı, zamdan hemen önce 600 bin TL’ye satılıyordu. Ancak zam sonrasında fiyatı 83 bin TL kadar artarak 683 bin TL’ye yükseldi. Aynı aracın bir üst donanımlı fiyatı da 769 bin 900 TL’den tam 804 bin 900 TL’ye yükseldi.

En Yüksek Zam Megane’da

Markanın daha yüksek segment aracı Renault Megane için fiyat değişimi 110 bin TL bandında oldu. Renault Megane araçlarının hepsine 110 bin TL ve üzerinde zam yaptı:

Exit mobile version