Romantik Bir İlişki Arayanlar Bu Burçlarla Birlikte Olmayı Aklından Bile Geçirmesin! İşte O 5 Burç

#image_title

Bir ilişkinin olmazsa olmazı sayılabilecek olan romantik jestler, her daim ilişkiyi canlı tutan unsurlardandır. Bu da ancak romantik bir eşle mümkün olabilir! Herkesin farklı bir yapısının olmasına karşın bazı insanlar burçlarında da gelen özellikleriyle romantik bir yapıya sahiptir. Bazıları ise bu yapıyı bırak, özel günlerde bir çiçek dahi almayı düşünecek kadar bile romantik değildir. Peki bu kişiler hangi burçtur? Dünyanın en romantik olmayan burçları hangileridir? İşte romantik olmaya yakın dahi olmayan o 5 burç…

Astrolojide Romantizm!

İkili ilişkilerde bir hayli önemli olan romantizm konusu, astrolojide burçlarda belirleyicidir. Bazı burçlar tam anlamıyla romantizmi aşığıyken, bazıları romantizmin yakınından bile geçmez. Bu noktada uyumlu olunan burçlar da aslında bunlara göre belirlenir. Peki romantik olmayan burçlar hangileridir?

Dünyanın En Romantik Olmayan 5 Burcu!

İşte romantik olmayan o 5 burç!

Oğlak Burcu

Oğlaklar genel anlamda pratik ve konuya odaklanan yapılarıyla dikkat çekerler. Her daim sorumluluk sahibi ve kararlı bir yapıya sahip olan Oğlak burcu, aşkını romantizmle göstermekten kaçınır. Çünkü romantizm, Oğlak burcu için pratik ve konu odaklı değildir, hislerden geçer. Bazen duygularını da ifade etmekte zorlanan Oğlak burçları, romantik jestler yerine uzun süreli birlikteliklerle bağlılıklarını ifade ederler. Oğlak burcu için romantik jest, onun karşısındakine aşık olmasıdır. Bu nedenle Oğlaklarla olan kişiler ilişkilerinin romantik bir şekilde ilerlemesini pek beklemesin!

Kova

Kova burcu insanları bağımsız hisseder ve alışılmadık düşünceleriyle sık sık gündeme gelirler. Bu nedenle romantikten çok, aslında entelektüel bir yapıya sahiplerdir. Toplumsal anlamda entelektüel bağlantılara verdikleri önem, onları romantizm beklentisinden uzaklaştırır. Bağımsız hissetmelerinin önemi onlar için yüksek olduğundan, romantizmden uzaklardır. Bu sebeple de genellikle eşlerine ve ilişkilerine karşı romantik aktivitelerde bulunmazlar.

Başak

Ayrıntıların aşığı Başaklar genellikle pratik bilgilerden ve eylemlerden hoşlanırlar. Ayrıca yapıları gereği romantizmden çok dil yoluyla sevgilerini ifade etmekten hoşlanırlar. Bu yüzden Başak burcuyla olan bir birliktelikte romantik bir hareket beklemek yanlış olacaktır. Ancak Başaklar sizle ilgili dikkat ettikleri ayrıntılar nedeniyle her zaman sizlere olan aşkını zaten hissettirecektir.

Akrep

Listenin en şaşırtıcı ismi şüphesiz ki Akrep burcu! Tutkulu ve yoğun duygularının onu romantikliğe iteceğini düşünsek de aslında bundan çok uzaklardır. Akrep burcu tutkulu bir aşıktır ve ilişkinin yoğunluğuna odaklanır. Bu nedenle de Akrepler için romantik jestten çok ilişkinin bütünündeki tutku ön plandadır. Romantik jestlerin pek görülemeyeceği Akrep burcu, genellikle yoğun aşkını hareketleri ile göstermeyi seven bir burçtur.

Yay

Listenin son ismi ise maceracı ve özgür ruhlu Yaylar oldu! Maceracı ruhu, hemen her şeyi anında istemesi ve spontane yaşama olan aşkı, Yayları romantizmden uzaklaştırır. Yay burcu için romantizm, spontane maceralarla gerçekleşebilir! Farklı bir romantizm bağı kuran yaylar, bağımsızlığa önem verdiğinden Romantik fikirlere olan bakış açısı genellikle nötrdür. Çünkü onun aklından her zaman daha eğlencelisi ve alışılmışın dışındaki eylemler geçer!

Exit mobile version