Skoda Kamiq Fiyatı Ne Kadar? Skoda Güncel Kampanyalı Ekim Fırsatı Ortaya Çıktı

#image_title

Skoda’nın en çok tutulan SUV modellerinden olan Kamiq’in güncel 2023 fiyatlarında son durum ne? İşte yenilenen fiyatlarıyla 2023 model Skoda Kamiq.

Skoda’nın 2009 yılında üretilen Yeti modeliyle başlayan SUV macerası 2019’da subcompact (B-SUV) Kamiq ile SUV ailesi tamamlanmıştı. Skoda yaptığı Yeti, Kodiaq, Karoq ve Kamiq adındaki SUV’lar Türkiye’debüyük bir başarı hikayesi olarak devam ediyor.

Türkiye’de sürekli değişen fiyatlar sebebiyle fiyatı ve özellikleri en çok merak edilen otomobillerden biri olan Skoda Kamiq de son durum ne işte kısaca teknik özellikleri ve 2023 ekim ayı güncel fiyatı.

HEM GÜNLÜL HEM UZUN YOL ARABASI

B-SUV pazarında yerini alan Skoda’nın fazlasıyla eksiksiz sloganıyla satışa sunduğu 2023 model Skoda Kamiq öne çıkan özellikleri ve cazip fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Her ayrıntısı özenle tasarlanmış olan bu kompakt SUV, konfor ve performansı bir araya getirerek sürücüleri ve yolcuları kendine hayran bırakıyor.

Skoda Kamiq, dört farklı donanım paketi seçeneğiyle ülkemizde satışa sunuluyor. Bu kompakt boyutlara sahip araç, ferah iç mekanı ve geniş bagaj hacmiyle sürprizlerle dolu. Hem günlük kullanımda hem de uzun yolculuklarda rahat bir sürüş sağlamak için tasarlanmış olan Kamiq, yolcularına konforlu bir yolculuk sunmayı amaçlıyor.

Başlangıç seviyesinde yer alan baz donanım paketinde 110 beygir gücünde 1.0 litrelik benzinli motor bulunuyor. Kamiq, sunduğu mekanik özellikler ve performansla dikkat çekiyor.”

İşte bir çok araba severin merak ettiği Skoda Kamiq’in güncel kampanyalı ekim ayı fiyat listesi:

Opsiyonel Donanım

Exit mobile version