Son 3 Gün Acele Edin! TOKİ 1+1 Konutları Aylık 4800 TL Taksitle Satışa Çıkardı

#image_title

Yapılan yeni bir duyuru kapsamında TOKİ 1+1 konut satışı yapacağını açıkladı. Kura yöntemiyle satışa sunulacağı bildirilen konutlar için başvurular başladı. Orta gelirliyi her dönem konut sahibi yapmak için hareket eden TOKİ, böylelikle Ekim ayı kampanyasını da duyurmuş oldu. Peki, düşük fiyatlı ve uygun vade süresiyle ev sahibi yapacak olan TOKİ, nerede satış yapıyor? TOKİ’den konut almak için uyulması gereken şartlar neler? Peşinat ne kadar ve kuraya nasıl katılım sağlanır?

Rize ilinde 1+1 olmak üzere toplamda 23 konutu satışa çıkaran TOKİ, yeni duyurusunu yaptı. Rize Merkez Hayrat Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilecek olan 283 konuttan 23’ünün yapımının başlandığı öğrenilirken, TOKİ’nin şartları da belli oldu.

TOKİ 1+1 Konut Aylık Taksit Tutarı ve Ödeme Planı

Vatandaşlara uygun fiyatlı konut sahibi olma imkanı sunan TOKİ, aylık 4800 lira taksitle Rize’de konut satışı yapacak! Ödeme planlarını ve konut için ödenecek peşinatı belirleyen TOKİ, detaylarını da aktardı.

Yapılan açıklamalar kapsamında TOKİ, Rize Merkez Hayrat Mahallesi’nde 23 adet konutu satışa çıkaracak. Söz konusu konutlar için en düşük fiyat 969 milyon 647 bin TL olarak belirlenirken, en yüksek fiyat da 1 milyon 135 bin 531 TL olarak belirlendi. Satış tarihinde ise ödenecek olan peşinat tutarı yüzde 10 olarak belirlendi. Yani, kurayı kazanan isim, konutun satış tarihinde en az 96 bin 964 TL, en çok da 113 bin 553 TL peşinat ödemesi yapacak.

Peşinat ödemesinin yanı sıra 180 ay vade süresi de verilecek. Kalan ödemelerde ise aylık taksitler en az 4.848 TL ya da en çok 5.677 TL olacak.

TOKİ 1+1 Konut Kampanyası Başvuru Tarihi

TOKİ’nin Rize Merkez Hayrat Mahallesi’nde satışa sunacağı tüm bu konutlar için başvurular bugün itibarıyla başladı. 12 Ekim tarihinde sona erecek olan başvuruların ardından 19 Ekim 2023’te kura çekimi gerçekleştirilecek. Kura çekimine katılacak olan kişiler ise 1000 TL başvuru bedelini Ziraat Bankası’na yatırmakla yükümlü olacaklar.

Exit mobile version