TOKİ 100 Bin Lirası Olana 1+1, 2+1, 3+1 Daire Satacak! 2 Gün Kaldı Acele Edin

#image_title

TOKİ’den yapılan son duyuru kapsamında açıklanan 43 ilde konut projesinde konutlar satışa çıkmaya başladı. Kaçırılmayacak fırsatı duyuran TOKİ, konut fiyatlarının artması nedeniyle düşük peşinatla ve uzun vadeli taksitlerle isteyenleri ev sahibi yapacağını açıkladı. Böylelikle de Ekim ayında TOKİ’nin yeni kampanyası duyurulmuş oldu.

Ekim ayı kampanyasını duyuran TOKİ, 43 ilde 1+1, 2+1, 3+1 konut satışı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda şartlarını da açıklayan TOKİ konutlarına başvuru için oldukça kısa bir süre kaldı. Peki, TOKİ’den konut alma şartları neler? Hangi illerde konut satışı yapılacak? Konutların peşinat ve taksit tutarları ne kadar?

43 İlde Toplam 216 Konut Satılacak!

Faizlerin, konut fiyatlarının ve araç fiyatlarının arttığı bugünlerde, krediye olan talepler düştü. Kredi talepleri düşerken vatandaşlar uygun peşinat ve taksitlerle hangi konutları alabileceğini merak etti. Bunun üzerine TOKİ’den gelen yeni bir açıklamada 43 ilde 216 adet konutun satışının gerçekleştirileceği duyuruldu. 43 ilde açık artırma ile satılacak olan 216 konutun 721 TL’den sunulacağı kaydedildi.

Kirada oturan orta gelirliler için ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ, 43 ildeki bu 216 konut için yüzde 25’lik bir peşinat ödemesi alacak. Peşinattan sonra ise 48 ay vadeyle ödeme seçeneği sunacak. Söz konusu açık artırmaya katılıp ev sahibi olabilmek için ise Ziraat Bankası şubelerine nakit peşinat ödemesi yapmak gerekiyor.

Konutların Peşinatı Ne Kadar?

Yüzde 25 oranda peşinat alacak olan TOKİ, 48 ay vadeli ödeme seçeneği de sunacak. Söz konusu evlerle ilgili açık artırmaya katılabilmek için ödenmesi gereken peşinat tutarları ise şöyle:

Exit mobile version