TOKİ’den Ekim Ayı Kampanyası! Aylık 2500 TL Taksitle Ev Satışı Başlıyor

#image_title

TOKİ’den müjdeli haber geldi! Türkiye’nin çeşitli illerinde hızla devam eden konut inşaatlarıyla ilgili satış haberi geldi. Orta gelir grubuna ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ, Ankara’da konut projesini satışa sundu. Aylık taksit tutarlarının düşük, vade süresinin uzun olduğu TOKİ evleriyle ilgili satış detayları da açıklandı. Düşük peşinat tutarı ile satın alınabilecek evlerin tüm şartları da belli oldu.

TOKİ Ekim Ayı Konut Kampanyası Başladı!

Ekim ayına özel yeni bir kampanya başlatan TOKİ, Ankara Çubuk ilçesindeki konut projesinden konut satışı yapacağını duyurdu. Bu projeden ev sahibi olmak isteyenler için ödeme koşulları, vade süresi, aylık taksit tutarı ve peşinat tutarları da açıklandı.

Öte yandan Rize Merkez Hayrat Mahallesi’ndeki konut projesi de satışa çıkarıldı. Rize Merkez Hayrat Mahallesi’nde 283 adet konut ve 14 adet dükkan satışa çıkarıldı.

2500 TL Taksitle Ev Alma İmkanı! Hem de Ankara’da

Ankara Çubuk ilçesinde satışa sunulacak olan konutlarda peşinat tutarı 154.907 lira olarak belirlendi. Konutların en düşük taksit tutarı ise 2.581 TL oldu. Rize Merkez Hayrat Mahallesi’ndeki 238 adet konut ve 14 adet dükkan satışında ise en düşük konut peşinatı 96.694 lira oldu. En düşük aylık taksit tutarı ise 4.848 TL oldu. Tüm bu ödeme koşullarıyla birlikte konut ve iş yerlerinin hemen teslim edileceği de hatırlatıldı.

TOKİ Ekim Ayı Kampanyası Şartları Neler?

TOKİ’nin Ekim ayı kampanyası olarak duyurduğu konut ve iş yerlerini satın alabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. O şartlar ise şöyle:

Başvurular sadece e-Devlet, TOKİ resmi internet sitesi, Ziraat Bankası ve Halkbank şubelerinden yapılmaktadır.

Exit mobile version