Tüm Hak Sahiplerinin Ziraat Hesabına Para Yattı! Bakanlık O Kişilere Destek Parası Yatırdı

#image_title

Ekim ayının ilk tarımsal destek ödemesi ve mazot ve gübre desteği, ayın ilk haftasında verilmişti. Bu hafta ise ayın ikinci tarımsal destek ödemesi verildi. Ödemeler kapsamında toplamda 630 milyon liradan fazla maddi yardım, hak sahiplerinin Ziraat Bankası hesaplarına yatırıldı.

Ekim ayıyla birlikte sosyal yardım paraları ve destek ödemeleri hız kazandı. Tarım ve Orman Bakanlığı, her Cuma yaptığı tarımsal destek ödemesi geleneğini bozmadı ve dün, Ziraat Bankası hesaplarına ödemeler aktarıldı. Çeşitli tutarlarda tarımsal destek ödemeleri yatırılırken, kalem kalem her bir ödeme de açıklandı. İşte Ekim ayının ikinci tarımsal destek ödemesi!

Ekim Ayının İkinci Tarımsal Destek Ödemesi!

Ekim ayının ikinci tarımsal destek ödemesi hesaplara yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, Ekim ayının ikinci tarımsal desteklemelerinin Ziraat hesaplarına aktarıldığını duyurdu. Bu kapsamda ödemelerin kalemlerini de açıklayan Bakan Yumaklı, 630 milyon 697 bin liralık ödeme yapıldığını aktardı.

Ekim Ayı Tarımsal Destek Ödemesi Tutarı Ne Kadar?

Ekim ayının ikinci haftasında da verilen tarımsal destek ödemelerinin tutarları, Bakan Yumaklı tarafından paylaşıldı. İşte bu kapsamda yapılan ödemeler ve tutarları:

Ekim Ayı Tarımsal Destek Ödemesi Sorgulama Ekranı!

Ekim ayında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen tarımsal destek ödemeleri, e-Devlet üzerinden sorgulanmaktadır. Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı olan çiftçilerin aldığı bu destekler, aynı zamanda TARIMCEBİMDE ve Ziraat Bankası üzerinden de kontrol edilebilmektedir.

Exit mobile version