Vakıfbank 100 Bin TL Aylık Faiz Getirisi! Kamu Bankası Açıkladı

#image_title

Kamu bankası Vakıfbank, özel bankaların yanı sıra mevduat hesabı bulunan ve birikimi olanlara para kazandırmaya devam ediyor. Çeşitli oranlarda mevduat faizi sunan Vakıfbank, 32 günlük vadeye vatandaşın binlerce lira kazanabileceği oranlar sunuyor. Peki parasını Vakıfbank’a yatıran ne kadar mevduat faizi kazanıyor? Faiz getirisi Vakıfbank’ta kaç TL oldu?

Vakıfbank elinde birikimi olanlara ne kadar mevduat getirisi sunduğunu açıkladı. Bankadan gelen yeni oranlarla çeşitli birikimlerde ne kadar kazanç verileceği hesaplandı. 100 bin TL gibi araç ya da konut almaya yetmeyecek tutarlar için ne kadar kazanç sunulacağı belli olurken, herkes Vakıfbank’ın oranlarını merak etti.

Peki, Vakıfbank 100 bin liraya kaç TL mevduat getirisi veriyor? 100 bin liraya en yüksek mevduatı veren banka hangisi?

Vakıfbank 100 Bin TL’ye Ne Kadar Mevduat Kazancı Veriyor?

Elinde konut ya da araç almaya yetecek kadar birikimi olmayanlar, ellerindeki parayı mevduat seçenekleriyle değerlendirmeye başladı. 100 bin liranın mevduat oranı merak edilirken, Vakıfbank kazanç tutarlarını açıkladı.

Vakıfbank güncel mevduat oranlarına göre 100 bin liraya yüzde 22 faizle 1.832 TL kazanç verildiği hesaplandı. Yani, 100 bin lirasını Vakıfbank’a yatıran, 32 günde 101.832 TL alacaklar.

100 Bin Liranın Mevduat Getirisi Kaç TL Oldu?

Vakıfbank’ın yüzde 22’lik faizinin yanı sıra, çeşitli bankalar 100 bin liraya daha yüksek oranlarda faiz veriyor. En yüksek mevduat faizi yüzde 43’le Odeabank verirken, 100 bin liranın 32 günlük kazancı şöyle oldu:

Exit mobile version